Zoltán
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meghan Markle már gyerekfejjel is komoly üzleti érzékről tett tanúbizonyságot, amikor 13 évesen megjelent könyvének személyesen intézte szerzői jogi ügyeit. A mű, amely „Az arc szeplők nélkül olyan, mint az éjszaka csillagok nélkül” címet kapta, most a Kongresszusi Könyvtárból került elő.

  GettyImages-938171672
  Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A sussexi hercegné a rajzokkal gazdagon illusztrált könyvben azt írja, „sokan furcsának tartják a szeplőket, de én nem értek egyet velük, mert ezek nélkül nem lennék az, aki vagyok”.

  A fülszövegből kiderül, hogy a mesekönyv egy iskolai projekt keretében íródott, és a szerzőről azt is megtudhatjuk, hogy szeret tévét nézni, legszívesebben a barátaival tölti a szabadidejét, és szívesen szerepel zenés vígjátékokban.

 • Amikor az év elején robbant a hír, hogy a Sex és New York című kultsorozat új évadot kap, nem mindenki volt felhőtlenül boldog. Az egyik kulcsszereplő, Samantha (Kim Cattrall) távolmaradása közismert tény volt már az elején, és ez most sem változott.

  Jó hír viszont, hogy a sokáig hezitáló Cris Noth végül nemrég kötélnek állt. Most az is kiderült, hogy a 66 éves sztár, aki Mr. Biget alakította a kilencvenes évek sikersorozatában, miért nem egyből vágta rá az igent a szereplésére.

  Noth azt mondta, nem látta a karakter fejlődési lehetőségét, de elbeszélgetve a kreatív forgatókönyvírókkal, meg tudták győzni arról, hogy jöhetnek még fordulatok ebben az életszakaszban a két színész, így a Carrie Bradshow-t alakító színésznő (Sarah jessica Parker) és az ő kapcsolatában. „Meggyőztek“ – ismerte el a színész, így a rajongók boldogan dőlhetnek hátra.

  Akik felől továbbra is nyugodtak lehetünk, mert elvállalták az új évadot, azok Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) és Evan Handler (Harry Goldenblatt).

 • Tokióban a testépítő hölgyek már közvetlenül a gyúrás után is beülhetnek borozgatni, protein italokat szürcsölni a Muscle Girls nevű intézménybe. Az alapítók eredetileg egy edzőtermet üzemeltettek, de meglátták a piaci rést, és gyorsan kibővítették szolgáltatásaikat. 

  tk3s 20210621 zia c218 022
  Fotó: Cover Images / Northfoto

  A pandémia alatt indították el YouTube-csatornájukat, amelynek máris több ezer követője van, és most végre dübörögni kezdett az üzlet. A kávézóba csak nők léphetnek be, és mivel a személyzet tagjai is kizárólag kigyúrt hölgyek, valószínűleg a jakuza sem próbálkozik náluk védelmi pénzek beszedésével.

  tk3s 20210621 zia c218 019
  Fotó: Cover Images / Northfoto
 • Nem is olyan rég kiderült, hogy Selena Gomez elég bénán kosarazik, de évek óta a szerelemben sincs igazán szerencséje. 

  GettyImages-1315937336
  Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

  A napokban az ausztrál Vogue-nak mesélt eddigi párkapcsolati tapasztalatairól. Az köztudott, hogy korábban évekig együtt volt Justin Bieberrel, szakítottak, aztán újra megpróbálták, de nem működött a dolog. Közben azért másokkal is randizgatott, együtt volt például Abel Tesfayeval (The Weeknd), Nick Jonasszal és Zeddel is. Sőt, egyszer még Orlando Bloommal is hírbe hozták. 

  Korábbi kapcsolatairól az interjúban egyszerűen csak így nyilatkozott:

  Azt hiszem, a legtöbb párkapcsolatom átkozott volt. 

  Arról is mesélt, hogy mindegyik kapcsolatában kevesebbnek érezte magát a társánál és mivel korán kezdte a randizást, túl fiatalon volt kitéve bizonyos dolgoknak. Ezért fontosnak tartotta, hogy találjon egy kifejezést, amivel azonosulni tud, és amilyennek látni szeretné magát. Ez lett végül a 'Rare' (ritka, kivételes) szócska, amit a nyakára is tetováltatott, valamint legutóbbi albumának és szépségápolási márkájának neve is ez. 

  (Forrás: Buzzfeed)