Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Gyulai Viktória, ismertebb nevén Fresh Viki még tavaly decemberben jelentette be, hogy 44 évesen második gyermekével várandós. Most az énekesnő születendő babájának neme is kiderült. A Fresh együttes egykori tagja a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, ahol gömbölyödő hassal látható. Kisfiának pedig húga fog születni, mint az kiderült a bejegyzésből:

  Kislány. Lassan felfogom, kislány érkezik hozzánk! Már elkezdődött a visszaszámlálás, nagyon várunk, Pici

  – írta a posztjában.

   (via ncl)

 • A farmeróriás mostantól mesterséges intelligencia által generált modelleket fog használni ruháinak bemutatására. A vállalat ugyanis nemrégiben összefogott egy digitális divatstúdióval, amely személyre szabott, MI-generált modelleket készít számukra. A Levi’s tervei szerint még idén teszteket fognak végezni az új technológiával, hogy MI-modellekkel egészítsék ki a valódi modellállományukat.

  Elmondásuk szerint erre azért van szükség, hogy fenntartható módon reklámozhassák a termékeiket, illetve növeljék a weboldalukon megjelenített testtípusok számának sokszínűségét. A holland digitális stúdió, a Lalaland.ai fejlett mesterséges intelligenciát használ, hogy a divatmárkák hiperrealisztikus modelleket hozhassanak létre minden testtípus, kor, méret és bőrtónus szerint. Kérdés, ha sikeresen zárul a kampányuk, ez milyen változásokat hozhat a divatiparban.

 • Egy kétgyermekes brit anyuka visszavágott a gyerekkori gyűlölködőknek azzal, hogy egy év alatt több ezer fontot keresett az Onlyfansen. Bevallása szerint viszont a férfiak a valóságban túlságosan zavarban vannak, hogy randizzanak vele. Az angliai Norfolkban élő 34 éves Penny az elmúlt évben több mint 200 ezer fontot keresett azzal, hogy olyan férfiaknak posztolt tartalmat, akik odáig vannak a kétméteres magasságáért. Ezzel annyit keresett, hogy vissza tudta fizetni azt a 29 ezer fontos adósságot, amit eredeti foglalkozásával csak nehezen tudott volna.

  Penny 2022-ben indította el az OnlyFans-fiókját a foglalkozásterápiás diplomájának befejezése mellett, de hamarosan rájött, hogy sokkal több pénzt keres posztolással, mint amennyit a terápiás munkájával valaha is remélhetett volna. Átlagon felüli magassága elképesztő nézettséget szerzett neki az oldalon, de elismeri, hogy önmaga elfogadása nem volt mindig könnyű számára. Már kis kora óta gúnyt űztek belőle az osztálytársai, akik piszkálták a magassága miatt.

  „Kétméteres szőkeként 13 éves korom óta zaklattak, most pedig a saját kezembe vettem a dolgot, és több ezer fontot keresek – mondta. – Ennyit megkeresni, amennyit most tudok, fantasztikus érzés. Az pedig, hogy ezt a magasságomnak és a külsőmnek köszönhetem, nagyszerű érzéssel tölt el. Tudom, hogy az emberek helytelenítik, ahogyan pénzt keresek, de a munkámat egy virtuális térben végzem, és nem ártok vele senkinek.”

 • Képeken, ahogy Brian Wilson sheffieldi kamionsofőr éppen 91. születésnapját ünnepli a fülkéjében. Nagy-Britannia legidősebb kamionsofőrje azt mondja, hogy hosszú távra tervez, mivel idős korára sem unta meg a vezetést. A fürge reflexszel bíró Wilson tehát még nem tervezi, hogy közel 70 éves karrierjét parkolópályára tenné. A nagyapa annyira elkötelezett a munkája iránt, hogy reggel 5-kor kel, és naponta akár 12 órát is dolgozik, hogy az angliai Sheffieldben lévő raktárából árut szállítson az ország különböző pontjaira.

  „Nem is gondolok arra, hogy abbahagyom, csak folytatom, amíg tehetem. Ráadásul még elég fittnek érzem magam. De azt hiszem, tudni fogom, mikor van itt az ideje, hogy befejezzem.” – mondta.