Zoltán
-4 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy arról az Index is beszámolt: Vajna Tímea és párja szakítottak. Elvileg ezt azért lehetett már korábban is sejteni az Instagramra feltöltött posztokból, de így most már biztos, hogy az egyik fél meg is erősítette a feltételezést. Ez maga a hír, az érdekességet, a plusz ízt, a dupla csavart az alábbi kis apróságok adják a történethez.

  • Vajna Tímea volt párját Zoltánnak hívják,
  • A szakítás híre március 8-án került ki.

  Tehát:

  Vajna Tímeáról nőnapon derült ki, hogy egyedülálló nő, aki nincs együtt az éppen névnapos Zoltánnal.

  Érdekes véletleneket produkál az élet.

  Ön mit gondol erről?

  • 475
   Ez egy bonyolult terv része.
  • 101
   Puszta véletlen az egész.
 • 143350663 151986400068853 4282274971236184622 n
  Fotó: @weworewhat / Instagram

  Idővel egyértelművé válik, hogy amit a közösségi média felületein látunk, annak egyre kevésbé van köze a valósághoz. Ennek pedig most egy újabb példájára derült fény. 

  Egy tiktok-felhasználó vette észre, hogy egy csomó tükörszelfi valójában nem is tükörben készült, hanem egy másik kamerával készítették el a képet, miközben a modellek úgy tartják a telefonjukat, mintha épp magukat fotóznák.

  A teóriájára több példát is mutat, amelyek után nem lehet nem észrevenni, hogy milyen nevetséges látványt nyújt, ahogy pózolás közben úgy tesznek, mintha.

  Ez egy igazi tükörszelfi:

  Ez pedig egy másik kamerával készült szelfi:

  (Forrás: BuzzFeed)

 • GettyImages-1305402980
  Fotó: Jonathan Bachman / Getty Images Hungary

  Zion Williamson 20 éves, kosaras a New Orleans Pelicansnál, és nem mellesleg hobbiköltő. J. J. Redick készített vele egy interjút, ahol kiderült, hogy Williamsonnak a középiskolában kellett egyszer verset írnia kreatívírás-órára. Először nem tudta, hogyan oldja meg a feladatot, de a tanár addig-addig hajtotta, hogy írjon az érzéseiről, míg valóban írt egy verset, és kiderült, hogy nem is rossz benne. 

  Miután letette a telefont az egyik választható főiskola edzőjével, jutott arra a következtetésre, hogy ez az az érzés, amiről írni tudna, hogy milyen ennyire fiatalon a reflektorfényben lenni. Így el is készült a mű, ami a tanárnál osztatlan sikert aratott. Williamson pedig a mai napig ezt a módját választja az önkifejezésnek.

 • Screen Shot 2021-03-08 at 09.17 - Szekeres Adrien - Gáspár Laci

  Egy jó névválasztás fél siker. Katalin asszony azonban nem csak e régi bölcsességet ismerte, hanem az idők szavát is meghallotta, amikor tavaly Istvánnal létrehozta, és formációjuknak az Astra zenekar nevet adva begyújtotta duójuk pop karrierjét.

  A védett korban lévő előadó páros, egyelőre feldolgozások publikálásával véteti észre magát, ennek jegyében olyan klasszikusokhoz nyúlnak vissza, mint Tony Orlando & Dawn vagy a Republic.

  Az andalító dallamok kedvelőinek mi most Szekeres Adrien és Gáspár Laci nótáját küldjük az Astra zenekar értelmezésében: