Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tarkan Kiss Kiss című alkotása talán most kapta meg eddigi legjobb feldolgozását.

  Megjelent az új dalom videó klippel együtt. (...) Ez a dal arra szántam, hogy az emberek mosolyogjanak. Tél van, vírus van, mindenkinek elege van és fázik, rosszkedvű egy puszi mindenkinek felvidít. Egy puszi és mindenkinek jókedvre derül

  – fogalmazott a showman új dalával kapcsolatban, melyet alább hallgathat meg: 

   Az eredeti verziót pedig itt csekkolhatja le: 

 • Kiderült, hogy ki is pontosan az a „másik Dávid”.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, meglehetősen csúfos véget ért a tavalyi év során halottaiból feltámasztott A Nagy Ő című műsor, Tóth Dávid és kiválasztottja ugyanis alig pár hónap együttlét után már szét is mentek. Laura akkoriban sejtelmesen annyit árult el, hogy Dáviddal való szakítása után újfent rátalált a szerelem, ráadásul ezt a szerencsést is Dávidnak hívják, csak ő már nem Tóth. 

  Egy friss, a Story magazinnak adott interjúból most fény derült rá, hogy Laura szerelme éppenséggel egyenesen a főnöke, akivel elsőre nem szimpatizált, később aztán mégis egymásra találtak.

  Dávidot szeptemberben ismertem meg a munkahelyemen. Ő a főnököm, akivel eleinte egyáltalán nem szimpatizáltam. Nézeteltérésünk is akadt a munka miatt, és annál a vitánál úgy éreztem, teljesen elvágta magát nálam

  – kezdte a fiatal lány a magazinnak, hozzátéve, hogy kapcsolatuk munkakapcsolatnak indult, de aztán rájöttek, hogy mégis több lehet a dologban. 

  2021. szeptember vége óta dolgozunk együtt. Így ismerkedtünk meg. Munkakapcsolatnak indult, de aztán rájöttünk, hogy ez mégis több annál... így kezdődött minden...

  – mesélte Laura, aki úgy érzi, Dávid számára a tökéletes férfi, ugyanis még nála is erősebb személyiség, és neki pont erre volt szüksége.

 • Új szintre emelte kapcsolatát Macaulay Culkin és kedvese, Brenda Song. A Reszkessetek, betörők! című filmek sztárja négy együtt töltött év után elérkezettnek látta az időt arra, hogy eljegyezze az egykori Disney-sztárt.

  A titkos eljegyzés hírét a People magazinnak szellőztette meg a pár egyik közeli ismerőse. Hogy nem csupán pletykáról van szó, az is bizonyítja, hogy a színésznőt a napokban egy hatalmas, csillogó gyémántgyűrűvel az ujján kapták lencsevégre.

  Culkin és Song négy éve alkotnak egy párt, a 2019-ben megjelent, Changeland című film forgatásán, Thaiföldön kerültek közel egymáshoz. Először 2017 júliusában hozták őket hírbe egymással. Szerelmük gyümölcse, Dakota 9 hónappal ezelőtt született. 

 • Szerdán ünnepelték házasságuk első évfordulóját, az idáig vezető út azonban közel sem volt problémáktól mentes.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, első közös kislányuk, Berki Emma Kateřina megszületése után Berki Krisztián és Mazsi csúnyán eltávolodtak egymástól, kapcsolatuk pedig soha nem látott mélypontra került – Krisztián szerint ez azonban valahol még jót is tett házasságuknak. 

  A showman szerda éjszaka posztolt évfordulójukkal kapcsolatban a Facebook-oldalára, mint írta, egy hónapja még válni szeretett volna, ugyanis azt érezte, hogy felesége gyűlöli őt. 

  Házasság! Ma van a házassági évfordulónk! Szomorú, hogy 10-ből 7 válással végződik... ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon ha baj van? Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam... azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl... de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni... aztán egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned...

  – kezdte posztját Berki, aki szerint ebben a helyzetben két választása van az embernek: 

  1. kib@szottúl megsértődsz... Egó-ból, hogy neked senki ne mondja már meg... és itt már vesztes vagy...

  2. vagy tényleg elmész és kérsz segítséget. Persze csakis akkor, ha a kapcsolat a házasságotok előrébb való és fontosabb a saját személyedtől! (Mert ugye mindenki ezt mondja... Csak nem úgy cselekszik)

  – folytatta. 

  Tudjátok, Ő akkor is szeret amikor gyűlöl és kiabál... pedig könyebb lett volna elengednie a kezem... de nem tette, sőt, gyűlölve szorította a leginkább és nem engedte el... Ő az igazi Nő az igaz szerelem és most már az igazi szövetségesem

  – fűzte hozzá Berki, hozzátéve, hogy házasságát a szerelem és a pszichológusa mentette meg. Elmondása szerint szeretne legjobb apa és férj lenni, de ezt nem tanítják sehol, pedig számára többet jelent mindennél.