11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27. ÉLŐ
Horvátország 2
Kanada 1
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Új fotók érkeztek az   Indiana Jones  jövőre érkező 5. részéből!

  Harrison Ford utoljára ölti magára ikonikus kalapját a 2023. június 29-én érkező Indiana Jones 5-ben, amihez most friss fotók érkeztek.

  A filmről folyamatosan érkeztek az információk az elmúlt időben: Indy ezúttal is a nácikkal fog megküzdeni, de ezúttal 1969-ben New Yorkban, és ebben lesz segítségére keresztlánya, a Phoebe Waller-Bridge által megformált Helena.

 • Madonna a jelek szerint egy időre felfüggesztette a zavarba ejtő, táncos-tátogós videók posztolását a közösségi oldalain, legutóbb ugyanis egy családi fotómontázzsal jelentkezett be Instagramon.

  A hálaadáskor készült képek már csak azért is különlegességnek számítanak, mert az énekesnő meglehetősen ritkán oszt meg fotókat a magánéletéről. Ezúttal azonban kivételt tett, a bejegyzés harmadik oldalán például mind a hat, időközben hatalmasra nőtt gyermekével közösen mosolyogva látható.

  Bár Madonna extravagáns külseje most is kicsit kizökkentette rajongóit, rengeteg pozitív és gratuláló hozzászólás érkezett a poszt alá családját illetően, legidősebb lánya, Lourdes pedig lassan tényleg pont úgy néz ki, mint édesanyja az ő korában.

 • Képernyőfotó 2022-11-27 - 16.00.38.png
  Fotó: TV2

  Zalatnay Saroltával zárult pénteken a Hal a tortán új évadának első heti versenye, ahol az énekesnő Győrfi Pállal, G.w.M-mel, Kiszel Tündével és Szuperák Barbarával mérte össze tehetségét a konyhában.

  Az ötödik napra már összeszokott csapat remek hangulatban indult meg Zalatnay otthona felé, és mintha tudták volna, mi vár rájuk, már az odaúton dalra is fakadtak az autóban – Kiszel és Győrfi egyedi feldolgozásában előadták a Nem vagyok én apáca című slágert.

  Később aztán persze a művésznő is megcsillogtatta a hangját, Zalatnay élő zenekar kíséretében énekelte el a Könnyű álmot hozzon az éjt. A produkció olyan meghatóra sikeredett, hogy a naptárdíva el is pityeredett társát hallgatva.

  Az este végül a Országos Mentőszolgálat szóvivőjének győzelmével zárult, aki őszintén megdöbbent a hír hallatán, de persze nagyon örült az első helyezésnek.

  (via 168.hu)

 • Kiderült, kit kedvelnek a legkevésbé a játékosok.

  Képernyőfotó 2022-11-27 - 8.37.37.png
  Fotó: RTL

  VV Lamin váratlan és azonnali távozása után sem állt meg az élet a Való Világ műsorában, szombat este ugyanis megtartották a 11. évad első kiválasztását. A játékosoknak arról kellett dönteniük, kit küldenének társaik közül leginkább párbajozni, kivel alakult eddig a legrosszabbul a kapcsolatuk.

  A jelek meglehetősen szétszórva érkeztek a versenyzőkre, végül azonban Melina és Kriszti került az első helyre, 3-3 szavazattal. A végső döntést tehát a villamesternek, jelen esetben VV Bibinek kellett meghoznia, aki egy másodpercig sem habozott: mivel egyébként is Melinát küldte volna párbajozni, rögtön neki ítélte oda a zöld kendőt.

  Melina a kihívásig nem nevezheti meg, kivel szeretné összemérni erejét a következő hét végén, de tekintettel arra, hogy ő is Krisztire tette a jelét, könnyen lehet, hogy a szőke villalakó sem ússza meg a párbajt.