Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több mint negyven filmmel a háta mögött Cameron Diaz 2018-ban vonult vissza a forgatásoktól, de Jamie Foxxnak sikerült meggyőznie, hogy térjen vissza a sokatmondó Back in Action című filmmel. Nem kellett volna.

  A hírek szerint Jamie Foxx totálisan kiborult a forgatáson, a sorozatos botrányok következményeként négy stábtagot kirúgtak, Cameron Diaz pedig rájött, hogy mégsem annyira hiányzik neki Hollywood. Foxx ugyan nem Diazzal ugrott össze, akkor pattant el nála a cérna, amikor az egyik stábtag megpróbálta átverni egy hamis Rolex órával, ami miatt rendőrt is hívott a sztár.

  A színésznőnek ez volt az utolsó csepp, végleg besokallt a filmezéstől, és inkább szeretne újra főállású anya lenni a 10 órás, feszültséggel teli munkanapok helyett.

  Nehezen viseli a drámázást és a konfrontációt, ezért is hagyta ott a filmipart. Már nem kell bizonyítania sem önmagának, sem másnak

  – mondta egy bennfentes a Daily Mailnek.

 • Roman Kemp, a Capital Breakfast című reggeli rádióműsor házigazdája a Twitteren büszkélkedett el azzal, hogy egy különleges, félig fehér, félig tejcsokis Cadbury tojást talált, amit azonnal be is falt. Az öröme azonban csak addig tartott, amíg ki nem derült, hogy a cég reklámkampányának fődíját ette meg, amelyből csak öt darab létezik, és 10 ezer font (nagyjából 4,5 millió forint) jár a megtalálójának.

  A követői két táborra oszlottak: egy részük bőszen hülyézte, a másik pedig bújtatott reklámot gyanított a háttérben. Maga Roman Kemp az őt hülyézők táborát erősíti, és tagadja, hogy megtervezett akcióról lenne szó.

  Mindig, ha megszólalok egy termékről, azonnal azt gyanítják, hogy fizetnek érte, mert egyébként tényleg csinálok reklámokat, nincs is ezzel gond. De ez most tény. Megettem egy 10 ezer fontot érő tojást

  – magyarázta némileg sértődötten a műsorában a rádiós, hozzátéve, hogy jólesne neki, ha valaki felhívná a Cadburytől, mert elég sötét időket él.

 • Hosszú Katinka pár napja az Instagram-oldalán, egy videóban jelentette be hivatalosan is, hogy anyai örömök elé néz.

  Március első napjaiban jelentek meg az első hírek arról, hogy az úszónő gyermeket vár, emiatt pedig hátat fordít az élsportnak. Olyan hírek láttak napvilágot a sajtóban, hogy már a negyedik hónapban járhat a 33 éves sportolónő, aki a külföldi edzőtáborba sem utazott el az úszóválogatottal a téli felkészülésre.

  Hosszú Katinka most nyaralás közben, egy Facebook-posztban mutatta meg gömbölyödő pocakját, megköszönve a rengeteg gratulációt:

 • Peller

  „Nem annyira vidám sztori, de mi megpróbálunk azok maradni” – olvasható a Facebook-videó mellett, amelyben Peller Anna és Lukács Miklós bejelentették, hogy 14 év után elválnak. A színésznő és férje elmondásuk szerint továbbra is szeretik egymást, azonban ez inkább már testvéri szeretet, és így nem akarják folytatni.

  Az elmúlt két évben párterápiára is jártak, hogy megmentsék a házasságukat, de hiába. Nem akarják elveszíteni egymást, továbbra is együtt nevelik a gyermeküket, együtt járnak majd nyaralni, közösen szülinapoznak, de már nem férj és feleségként.

  Elválunk, de minden rendben van

  – üzenték a videóban.

  Tavaly októberben Peller Anna testvére, Peller Mariann is bejelentette, hogy válik, ő az Instagramon közölte, hogy 12 együtt töltött év után kilép a házasságából.