Albert, Lipót
7 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Grandiózus videóval ünnepli Orbán Viktor Facebook-oldala, hogy pénteken felavatják az új Puskás Arénát az Uruguay elleni barátságos futballmeccsen, ráadásul tele van finomságokkal a közel kétperces anyag.

  aheh.gif

  Útjára indul a pettyes, majd később feltűnik Fürjes Balázs államtitkár, az igazságügy miniszter Varga Judit egyenesen a Kossuth térről lövi tovább a labdát, aztán Csányi Sándor már Puskás Ferencnek dobja be, de a videó csúcspontja, ahogy Orbán Viktor a Karmelita kolostor teraszán mellel leveszi, majd továbblövi. Olyannyira, hogy átíveli fél Budapestet, és egyenesen az új arénában landol a labda, és a nézőtérről fejelik tovább Dzsudzsák Balázsnak.

  Az már csak a ráadás, hogy a miniszterelnök kedvenc lapjának, a Nemzeti Sportnak a pénteki számával a kezében rúgja vissza a labdát, vagyis előre megkapták, hogy a sportnapilap milyen címlappal jelenik meg ma. 

 • Pocsék futballmeccs volt vasárnap este a Juventus-Milan, pedig ez az egyik legnagyobb olasz rangadó. A mérkőzés hajrájáig 0-0 volt az állás, az első félidő vége felé, amikor talán legrosszabb periódusában járt a 90 perc, a tévéközvetítésben bevágtak egy sapkás, szőke Juventus-drukkert, aki az eseményekhez illő, lemondó arccal nézett. Maximum két másodpercre mutathatták.

  francesca

  Manapság ennyi már bőven elég, hogy valakiből sztár váljon: az internet hamar kiderítette, ki ő, és a 7000 követős Instagram-tábora másnapra megháromszorozódott, alig öt nappal a meccs után már 75 ezren követik.  

 • Jimmy Kimmel műsorának egyik nagyon népszerű szegmense, hogy behív híres embereket nekik címzett, nem túl kedves tweeteket olvasni. A legújabb adásban zenészek kaptak meg kőkeményen a netezőktől, mint például Cardi B, Chance the Rapper, Billie Eilish, Alice Cooper vagy a Green Day.