Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tom Cruise még a 2008-as Trópusi Viharban alakította az agresszív és trágár producert, Les Grossmant, akinek figuráját nehéz elfelejteni, elég csak a mára legendás telefonbeszélgetésre, vagy táncjelenetre gondolni.

  lesgrossman
  Fotó: youtube

  Cruise annyira szerette a figurát, hogy egy időben arról is volt szó, hogy saját filmet kaphat Grossman, azonban ebből végül nem lett semmi. A Top Gun sztárja viszont nemrég arról beszélt, hogy biztos abban, hogy láthatjuk még a szerepben.

  A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy Cruise és Christoper McQuarrie számos új projekten dolgozik, amik közül az egyik egy akciófilm lesz, a másik pedig egy táncos musical lenne, a harmadik pedig egy Les Grossmanre fókuszáló mozifilm. Innen már csak annyi a dolgunk, hogy várunk a hivatalos bejelentésekre.

 • A következő Marilyn Monroeként emlegetik ezt a 23 éves lányt, akit az interneten kezdtek ki a trollok, és halálos fenyegetéseket is kapott már a megjelenése miatt.

  Leylah Dobinson, aki magát modellként, illetve tartalomgyártóként definiál, több mint 20 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, saját bevallása szerint pedig a szexszimbólum, Marilyn Monroe természetes szépsége, és személyisége inspirálja őt.

  Azonban a Monroe hasonmás kénytelen volt azzal is szembesülni, hogy sokan vannak a neten, akik elítélik őt, és "kamunak", vagy épp "nárcisztikusnak" nevezik, de az is előfordult már, hogy halálosan megfenyegették őt. Leylah ezzel szemben nem adja fel, mindig is modell akart lenni, és azt mondja, hogy az ilyen támadásokkal csak azt érik el, hogy még keményebben dolgozzon az álmaiért. 

 • Angus Cloud karaktere az egyik legnépszerűbb figura az Eufória rajongói között, azonban a színészt nagyon zavarja, hogy sokan azt gondolják, önmagát alakítja az HBO sorozatában, ennek pedig hangot is adott.

  "Zavar, amikor az emberek azt mondják, hogy milyen könnyű nekem, hiszen csak önmagamat kell adnom. Mégis miből gondolják ezt? Ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Nagyon sokat teszek bele a figurába. Gondoljon mindenkit amit akar, de semmi köze hozzám." - fakadt ki Angus, aki hamarosan visszatér Fez szerepében az Eufória harmadik évadában.

 • Ruben Östlund filmje, a Szomorúság háromszöge nem az a mozifilm, amit mindenkinek lehet nyugodt szívvel ajánlani.

  WH
  Fotó: youtube

  A film főszereplője, egy luxushajó alkoholista és cinikus kapitánya ( Woody Harrelson), aki egy celebekkel, influenszerekkel és a felsőbb tízezer krémjével indul útnak, akiket egytől egyig megvet. Azonban minden a feje tetejére áll, amikor hajótörést szenvednek, a kapitány pedig kénytelen lesz megtanulni összedolgozni az általa annyira gyűlölt figurákkal, ha életben akar maradni.

  Az biztos, hogy a Szomorúság háromszöge nem közönségfilm lesz, ugyanis már az előzetes is bővelkedik gusztustalan jelenetekben.: