Konrád
4 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • survivor
  Fotó: RTL Fókusz

  Hamarosan indul a Survivor újabb évada az RTL műsorán, ám ezúttal nem hétköznapi emberek, hanem magyar hírességek lesznek azok, akik a túlélésért küzdenek majd a karibi paradicsomban, Dominikán. A versenyzők nem tudják, kik lesznek a vetélytársaik, ugyanis a legnagyobb titokban vitték őket Magyarországról Dominikára, és külön szállodákban rejtegették őket egymás elől.

  De kik is lesznek a túlélő sztárok, vagy mondhatnánk úgy is, hogy a sztár túlélők,  akikért szurkolni lehet majd? Itt van mindjárt a korábbi labdarúgó, Kabát Peti, vagy a a szemünk előtt felcseperedett Gáspár Evelin. De meg kell említeni a VV 10-ből ismert Filipánics Bálintot, és nem szabad megfeledkezni az egyik luxusfeleség lányáról, Catherine Dederickről sem. Emellett a győzelemért küzd majd a Barátok közt-ből ismert Nagy Alexandra, illetve versenyzőket erősíti a házasodni szerető gazda, Brindzik Zsolt is, a művészeket pedig Járai Máté képviseli majd.  

 • Látványos átalakuláson megy keresztül a politikus, aki már 400 napja diétázik. A kúrát viszont egy fontos családi program miatt hamarosan félbe kell szakítania.

  „Ahonnan indultunk, az borzalmas, az egy hadihajó súlya. A cél pedig az, hogy kétszámjegyű legyen a súlyom, ez még nincs meg“ - mondta az acnews-nak Schmuck Andor, aki állítása szerint jelenleg is küzd, mint a gepárd. 

  176125039 3657727744339246 4330363276301486234 n

  A politikus arról is beszélt, hogy miután a korlátozások gátat szabtak a családi összejöveteleknek, nyáron pótolják be a karácsonyt. Addigra minden családtagja megkapja a második oltását, így nem lesz akadálya az ünneplésnek, amit egyébként július 1-jére időzítenek. 

  Minden úgy lesz megtartva, mintha tényleg szenteste lenne, azaz díszítünk fát is, és természetesen lesz bejgli is

  – közölte Schmuck, aki szerint a fenyőfa beszerzése lesz a legnehezebb feladat, de bízik benne, hogy talál valahol egy leértékelt műfenyőt. Azt is hozzátette, hogy a karácsonyozás után természetesen a húsvétot is megtartják majd.

 • Tomi, a viperakereső kutya.
  Tomi, a viperakereső kutya.
  Fotó: TV2 / Mokka

  Együtt menti a veszélyeztetett viperákat Mizsei Edvárd a Kiskunsági Nemzeti Park projekt koordinátora és Tomi kutyája, akik a TV2 Mokka című reggeli műsorában mutatták be a tevékenységüket. 

  Köztudott, hogy az ebeket számos dologra meg lehet tanítani, és nagyon sok területen segítik az embereket, ám a Kiskunsági Nemzeti Parkban az állatok javára végez munkát egy két és fél éves német juhász kutya. A kiképzett eb úgynevezett passzív jelzéssel (leül vagy lefekszik) hozza gazdája tudomására, hogy viperát vagy annak vermét találta meg. Tomit ötven kutya közül választották ki erre fontos feladatra, leginkább az döntött a javára, hogy imád dolgozni. A négylábú munkáját kiválóan ellátja vezetőjével, Edvárddal, a páros együtt menti a veszélyeztetett kígyófajtát.

 • A Szezám utcából ismert Big Bird jelmezét lovasították meg ismeretlen tettesek egy cirkuszból Ausztráliában. A rendőrök a lakosság segítségét kérték, hogy megtalálják a hatalmas sárga madarat, amely egyébként 37 millió forintnyi ausztrál dollárba kerül.

  A jelmez végül épségben visszakerült a cirkuszba, de nem a rendőrök által – a banditák maguk szolgáltatták vissza, méghozzá egy levél kíséretében. 

  Nagyon sajnáljuk, fogalmunk sem volt, hogy mit okozunk a tettünkkel. Mostanában nagyon nehéz időket élünk, és próbáltuk valamivel feldobni a hangulatunkat. Mr. Bird nagyon jól érezte magát velünk, ő egy klassz srác, és semmi bántódása nem esett

  – olvasható a levélben, amit Big Bird banditák néven írtak alá a tettesek.