Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ha azt hitte, hogy az idei Met-gálán már minden úttörő divatstílust láthatott, akkor ezeket a Pet-gálán készült fotókat hagyhatja ki. A képeken néhány imádnivaló kutya látható, akik elképesztően divatos szettekben jelentek meg a nemrég tartott Anthony Rubio's The Pet Gala rendezvényen. Az eseményen bemutatott megjelenések között szerepelt Jared Leto, Rihanna, Cardi B, Pedro Pascal, Salma Hayek, Bad Bunny, Dua Lipa, Diddy, Naomi Campbell és Emily Blunt ruhájának másolata is.

    Az eseményt rendező Anthony Rubio divattervező idén eltávolodott a szokásos kutyaszépségversenyektől és előállat a valódi hollywoodi sztárok mintájára megtartott Pet-gála nyitóeseményével. Rubio ráadásul mindezt önzetlen célból csinálja: az évek óta tartott jótékonysági alapokon nyugvó kifutóshow-jai már több mint négymillió dollárt gyűjtöttek állatmenhelyek és mentőcsoportok számára.

  • A Bugatti Residences, amely egy dubaji ingatlanfejlesztővel közös vállalkozásként jön létre, az autógyártó első lakóépületekkel foglalkozó vállalkozása lesz. Más luxusautó-márkák, mint például a Bentley és az Aston Martin mintájára, – akik már az ingatlanok területére is betörtek,– a Bugatti is belép a piacra, amely egy növekvő tendenciát jelez az iparágban. A tervek szerint Dubai nagy presztízsű Business Bay nevű negyedében található 42 emeletes felhőkarcoló minden szinten erkélyekkel díszített lesz, és kanyargós formájával ejti majd rabul a bámészkodókat. Az épületben összesen 171 luxuslakás kap majd helyet, és fejlesztő elmondása alapján az épület dizájnja és belső berendezése a Bugatti gazdag örökségéből merít ihletet.

  • Elképesztő módon egy anya és fia páros, Annette és Ruben Oliver ugyanazon a napon diplomáztak le az Oxfordi Egyetemen. A mára kutatóként foglalkozó Ruben először 2014-ben kapott helyet az oxfordi Corpus Christi College-ban, ahol fizikából szerzett mesterdiplomát, mielőtt doktori tanulmányokat kezdett volna. Miközben a fiatal ezen tanulmányait folytatta, addig édesanyja érdeklődését egy kétéves mesterképzés keltette fel, amelyet a közösségi médiában látott meghirdetve. Ezután kezdte el az angol irodalmat, brit történelmet és a tárgyi művészeteket felölelő kurzust. A 62 éves Annette Oliver és a 26 éves Robbie Oliver büszkén pózoltak a fotókon diplomaosztó ünnepségükön, miután külön szakokon, de mindketten sikeresen végeztek a világhírű intézményben.