Béla
4 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy Reddit felhasználó arra volt kíváncsi, hogy milyenek voltak az ismert emberek, mielőtt híresek lettek. Rengeteg válasz érkezett, a Buzzfeed összegyűjtötte őket, mi pedig kiválasztottuk a legjobbakat.

  Tom Hanks

  „Az egyik barátom középiskolában barátkozott össze Tom Hanks-szel, és együtt mentek szalagavatóra. Még mindig személyre szabott születésnapi kártyákat ír neki az írógépén.”

  Chris Pratt

  „A bátyám Chris Prattel járt egy iskolába és együtt jártak német órára. Chris azt mondta a tanárnak, hogy a testvére járt Berlinben és elhozza neki a Berlini fal egy darabját. Két hét múlva Chris felkapott egy darab betont a járda mellől, lefestette és odaadta neki. Amikor utoljára néztem meg, 2018-ban még mindig ott volt.”

  Rachel McAdams

  „Körülbelül 15 éve menedzserként dolgoztam egy étteremben, amikor Rachel McAdams betért egy interjúra. Akkor még színész iskolába járt és felszolgálóként dolgozott, hogy ki tudja fizetni. Ezután két nyáron is az étteremben dolgozott, a teraszon szolgált fel. A mai napig barátok vagyunk, egy kicsit sem változott. A mai napig biciklivel jár bevásárolni.”

  Will Smith

  „Apám jó barátságban volt Will Smith-szel, még a Kaliforniába jöttem korszak előtt és Will megmutatta neki a próbaepizódot, mielőtt megjelent a sorozat. Sok évvel ezután meghívott minket a A Föld után forgatására is. Az első szavai ezek voltak, amikor több, mint 10 év után meglátta apámat:

  A Philly legénysége visszatért!”

  Dolly Parton

  „A nagymamám sok éven át dolgozott a Dollywoodnál, néhányszor találkozott is Dollyval. Amikor meghalt, Dolly két tucat rózsát küldött a temetésére. Ő egy igazi gyöngyszem.”

  Bruce Willis

  „A legjobb barátom apja korábban ugyanabban a baráti társaságban volt, mint Bruce Willis. Azt mondta, hogy szájharmonikán játszott, állandóan hawaii inget viselt, Camarot vezetett és egy igazi s***fej volt.”

  Kelly Clarkson

  „A barátom anyukája volt Kelly Clarkson tanára a középiskolában. Kérdezgettem erről, és ezt mondta:

  Soha nem csinálta meg a házi feladatot.”

  (Forrás: Buzzfeed)

 • A kék lagúna 55 éves sztárja is csatlakozott a National Geographic akciójához, amelynek lényege, hogy A Föld napja alkalmából mindenki megoszthatta annak a helynek a fotóját, amelynek megmentése különösen fontos számára. 

   A színésznő egy jól sikerült képpel adott lökést a mozgalomnak, igaz, valószínűleg

  FÉLREÉRTETTE A KEZDEMÉNYEZÉST,

  mert egy olyan fotót posztolt, amelynek középpontjában ő látható, anyaszült meztelenül. Íme:

 • lab.png
  Fotó: Twitter / LASDHQ

  Rene Compean egyedül indult túrázni az erdőbe Dél-Kaliforniában. Eredetileg egy kétórás túrát tervezett, de eltévedt a vadonban. Amikor hűlni kezdett a levegő, és kezdett kifejezetten zord fordulni az időjárás, felmászott egy sziklára, és próbált segítséget kérni a lemerülőben lévő telefonjával.  Az egyik barátjának sikerült is elküldenie egy üzenetet és egy képet a szikláról, amelyen állt. 

  A riadóztatott férfi hamar értesítette a hatóságokat, és azonnal megkezdődött a kutatás. Elsőre sajnos sikertelenül. Ezért a Los Angeles-i seriffhivatal kénytelen volt a Twitterre posztolni Compean utolsó képét, amelyet még el tudott küldeni a vadonból. A posztban azt kérték, hogy bárki, aki felismeri a helyszínt, azonnal jelentkezzen. 

  Itt jött a képbe Ben Kuo, technológiában jártas szakember, emellett lelkes amatőr rádiós, aki azonnal magáénak érezte a kihívást. Ráadásul egy igen furcsa hobbinak is hódol: imádja kitalálni, hol forgatták azokat a filmeket, sorozatokat, reklámokat, amelyeket éppen néz. És szerencsére nagyon is jó ebben. 

  Az elveszett túrázótól érkező utolsó képet tanulmányozva, műholdadatokkal és térképekkel egyeztetve az apró jeleket, hamarosan ki is találta, merre kellene keresni a férfit. A hatóságok pedig az általa megadott hely másfél kilométeres körzetében meg is találták Compeant. 

  Az életemet köszönhetem neked

  – üzente Compean a megtalálójának. A férfit a halálközeli élmény sem tántorította el a túrázástól, sőt Kuónak is felajánlotta, hogy a jövőben akár együtt is nekivághatnának a vadonnak.

  De ki fogja megtalálni őket, ha eltévednek?

  (via: Washington Post)

 • Meghan Markle már igencsak a várandóssága végénél jár, így Harry herceg szinte minden házimunkát behúzott magának. Ugyan egy darabig távol volt Fülöp herceg temetése miatt, de nemrég hazatért a feleségéhez és kisfiához.

  Harry segít a ház körül. Mindig is támogató partner volt, de most, hogy Meghan várandós, mindent magára vállal, főz, és igyekszik kényelmes körülményeket teremteni

  – kotyogta el egy ismerősük Perez Hilton szemléje szerint.

  A névtelen barát elmondta, hogy a hercegi pár természetesen minden nap kapcsolatban volt, amíg Harry az Egyesült Királyságban tartózkodott, illetve azt is, hogy Meghan napi kétszer jógázik, hogy a várandóssága alatt is formában maradjon.