Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó ideje nem hallani már felőle, most azonban sikerült lencsevégre kapni.

  Az Apafej és a Nagyfiúk filmek sztárja az elmúlt években mondhatni visszavonult a rivaldafényből, már csak kisebb filmszerepeket vállal – legutóbb pedig akkor lehetett látni a nyilvánosság előtt, amikor egy bordó cipzáras pulóverben és egy szürke mackónadrágban megérkezett Salma Hayek hollywoodi csillagátadójára. 

  Sandler nem meglepő módon a legtöbb idejét manapság már a családjával, azaz feleségével, Jackie-vel, és két kislányával, a 15 éves Sadie-vel, valamint a 13 éves Sunny-val tölti.

  A legfrissebb paparazzi-fotókon éppen az látszik, ahogy Sadie-t vezetni tanítja. Az 55 éves családapa természetesen ezen a napon is a már-már hozzánőtt lezser galléros póló és rövidnadrág kombót választotta, míg kislánya egy kék pulcsiban és fekete leggingsben vágott neki a vezetésnek. Mint az a fotókból kiderült, Sadie minden bizonnyal nagyon gyorsan tanul, a kertvárosban tett pár kör után édesapja ugyanis elismerően pacsizott le vele.

 • Különös dologgal rukkolt elő nemrég a PETA.

  Névtelenkk
  Fotó: Instagram

  A szervezet ugyanis saját webshopot nyitott Urban Outraged néven, ahol a leírás szerint, „emberi bőrből” készül termékeket lehet vásárolni.

  Ha megnyitjuk EZT a linket, akkor a shop a megszólalásig hasonlít egy valódira, csak épp itt emberi arcokból összerakott nadrágot, kabátot, vagy más ruhadarabot tudunk nézegetni, de még a méretét is ki tudjuk választani.

  Azonban, ha rákattintunk, hogy a kosárba rakjunk valami terméket, megnyílik egy újabb oldal, ahol nem csak egy „megnyúzott” embert, de olyan állatokat is láthatunk, amiket a bundájukért öltek le. Az 1980-ban alapult szervezet pedig felteszi a kérdést:  

  • „Miért van rendben, hogy csak azért nevelnek fel egy bárányt, hogy utána megnyírják?"
  • "Miért van rendben, hogy legyilkolunk egy tehenet a bőréért?"
  • "Miért nem vagy megrémülve, ha ott vannak felakasztva a szekrényedben?"
  • "Mi mind szenvedünk. Mindannyian érezzük a fájdalmat.”

  A PETA egyébként nem véletlenül választotta az Urban Outrage nevet a kamu webshopnak.

  Ezzel arra akarták felhívni a figyelmet, hogy az olyan üzletek, mint az Urban Outfitters, az Anthropologie, és a Free People (ezen boltok nevét figurázzák ki - a szerk.) ugyan nem rabol el senkit, hogy megnyúzzák őket a bőrükért, mégis állatokból készült termékeket árulnak, aki pedig ezt megvásárolja, az támogatja az olyan barbár módszereket, amiket ezek ellen az élőlények ellen követnek el az iparban.

  Ha nem egyértelmű, akkor megnyugtatunk mindenkit, nem, a PETA nem árul valójában ilyen termékeket, mindössze így akarják bebizonyítani, hogy szerintük nincs különbség egy ember, és egy állat bőrének kiárusítása között. 

  (Indy100)

 • Ez ám a romantika!

  GettyImages-1026072668
  Fotó: Shareif Ziyadat / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, az amerikai Daniel Hernandez, vagy ismertebb nevén Tekashi 6ix9ine már többször is keverte a biztosítékot az internet népénél. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor börtönből szabadulása után Gooba című szerzeménye alig egy nap alatt a slágerlisták élére került, most azonban ismét rossz fát tett a tűzre – legalábbis egyesek szerint. 

  A 25 éves rapper mindig is szerette hangoztatni, hogy mekkora vagyona van, ezt pedig barátnője, a szintén 25 éves Jade nevű modell születésnapján is bemutatta. A férfi több Hermès táskát, valamint egy Rolls Royce-ot vásárolt a barátnőjének, az igazi meglepetés azonban csak akkor jött, amikor Jade kinyitotta az egyenként több tízmillió forintba kerülő Birkineket, 

  bennük ugyanis még több köteg amerikai dollár is el volt rejtve.

  Az ajándékozásról persze videó is készült, ezt alább tekintheti meg:

 • Redditen osztotta meg történetét az a férfi, aki kilakoltatta a barátnőjét, miután az kirúgta otthonról a cicáját.

  giphy (3).gif
  Fotó: Giphy

  A „Seggfej Vagyok” nevű felhasználó elmagyarázta, hogy már az elején nyilvánvalóvá vált, hogy a barátnője, aki néhány hete költözött hozzá, nem szívleli a Raven nevű cicáját. Ugyan néha akadtak ebből kisebb gondok, nem foglalkozott vele különösebben, majd egy nap arra kellett hazamennie, hogy a macskája eltűnt.

  A 3 éves Raventől ez egyáltalán nem volt megszokott, főként a lakásban tartózkodott. Órák teltek el, mire a férfi egyik barátja megtalálta a cicát, aki két háztömbre volt az otthonától.

  A férfi kérdőre vonta barátnőjét, aki nem tagadta, hogy valóban ő rakta ki a macskát.

  Nem is kellett ennél több, a dühös gazdi közölte a barátnőjével, hogy ehhez semmi joga nem volt, és azt akarja, hogy a hónap végéig költözzön el tőle.

  Zokogni kezdett, hogy nincs hová mennie, lehet az utcán fog lakni ezután. Megmondtam, hogy teszek rá, tűnjön el a hónap végén. A barátom szerint egy kicsit túlreagáltam a dolgot, de a macskám bele is pusztulhatott volna ebbe, nem akartam, hogy a mással is próbálkozzon. (Mármint a barátnő – a szerk.)

  A kommentelők egyébként szinte végig a férfit támogatták, mondván jól tette, a macska az első.

  (Indy100)