Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Marics Peti és Valkusz Milán már gyerekkoruk óta jól ismerik egymást, barátságuk pedig kiállta az idő próbáját, és később közösen alapították meg a Valmar formációt. A két fiatalt már jóval a zenei karrierjük kezdete előtt érdekelte a szereplés és a szórakoztatás világa. Most azonban előkerült egy 10 évvel ezelőtti videóklip az akkor még csenevész párosról, ahol az LMFAO Party Rock Anthem című slágerére bolondoznak. 

  A Sztárban Sztár legutóbbi adásában már néhány részletet látni is lehetett a rég elfeledett produkcióból, ugyanis Valkusz Milánnak pont a 2010-es évek népszerű duójának egyik tagját, Redfoot kellett alakítania fellépésében. A két zenész 15 évesen még aligha sejtette, hogy egyszer milyen magaslatokba fognak jutni, amikor az alábbi szórakoztató felvételt készítették:

   (via Bors)

 • Hamarosan háromgyerekes édesapává válik Kovács Áron. A közel 50 éves műsorvezető ismét apai örömök elé néz, ugyanis 25 évvel fiatalabb menyasszonyával első babájukat várják. A sztár tavaly decemberben kérte meg szerelme kezét, akivel akkor már négy éve egy párt alkottak. 

  Négy éve ismerem a mátkám, és nemhogy enyhülne az iránta érzett szerelmem, hanem egyre erősödik. Nekem nagyon sok szerzeményem van, ennél lehet, hogy van jobb, de igazabb nincs, ezt biztosan állíthatom

  – mondta a műsorvezető, akinek első házasságából két gyermeke született, most pedig örömmel jelentette be, hogy úton van a harmadik.

  Még nem akarom hintaszékben hátradőlve nézni, ahogy nő a fű, ez nem én vagyok. Lehet, hogy amikor majd biciklizni tanítom a legkisebb gyerekemet, akkor az már kicsit nehezebben megy, kicsit szuszogok, de ez nem baj. A két nagyobb gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a majdani, harmadik gyerekemet is ugyanezzel a szeretettel és érdeklődéssel veszem majd körbe

  – árulta el a Best magazinnak, amit a Bors szúrt ki.

 • kandasz-andrea.png
  Fotó: Velvet / Velvet

  Kandász Andrea és a férje, Borszéki Ferenc 25 év után ismét oltár elé vonultak, hogy megújítsák fogadalmukat és újra összeházasodjanak. A szűk körben történt ceremóniára Thaiföldön került sor, ahol a műsorvezető és kedvese az óceánparton mondta ki másodszor a boldogító igent. Kandász saját Instagram-oldalán osztotta meg követőivel boldogságát, melyhez egy csodás felvétel is társul.

  Életem egyik legboldogabb pillanata történt, másodszor! Amit láttok, valódi paparazzofelvétel, ugyanis egy müncheni házaspár éppen drónozott az érintetlen öbölben, ahol másodszor is fogadalmat tettünk, de nem vettük észre. Aztán odajöttek, és megkérdezték, hogy nem gond-e, mert olyan gyönyörű! Örülök, hogy megtörtént, hálásan köszönjük nekik. Jövünk a történettel es a fotókkal. Innen is nagy ölelés!

  – olvasható a posztban.

 • A 25 éves Reilly Harrison kísértetiesen hasonlít Cara Delevigne modellre és színésznőre, olyannyira, hogy az emberek gyakran össze is tévesztik vele. Az állandóan hírességnek hitt nő természetesen imádja, hogy a modellhez hasonlítják, de bevallja, hogy nehezen tud randizni, mivel a férfiak megszállott rajongása nem feltétlen neki szól. 

  A 25 éves Reilly Harrison azt mondja, naponta mondják neki, hogy úgy néz ki, mint a szupermodell, de a hasonlítgatásokat hízelgőnek találja, és azóta imádja a feltűnő szemöldökét. Hálás Delevigne-nek, amiért vastag szemöldökét menővé tette, miután 16 éves korában gyantáztatni vagy szedni akarta. Ennek köszönhetően az önelfogadás lett számára a legfontosabb, amire mindenki mást is buzdít.