Zoltán
-4 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screen Shot 2021-03-08 at 09.17 - Szekeres Adrien - Gáspár Laci

  Egy jó névválasztás fél siker. Katalin asszony azonban nem csak e régi bölcsességet ismerte, hanem az idők szavát is meghallotta, amikor tavaly Istvánnal létrehozta, és formációjuknak az Astra zenekar nevet adva begyújtotta duójuk pop karrierjét.

  A védett korban lévő előadó páros, egyelőre feldolgozások publikálásával véteti észre magát, ennek jegyében olyan klasszikusokhoz nyúlnak vissza, mint Tony Orlando & Dawn vagy a Republic.

  Az andalító dallamok kedvelőinek mi most Szekeres Adrien és Gáspár Laci nótáját küldjük az Astra zenekar értelmezésében:

 • Yoda mestert mindenki szereti. Most pedig már jelmezre sincs szükség ahhoz, hogy olyanok lehessünk, mint ő. Elég hozzá egy frufru és egy TikTok filter.

  Az eredmény pedig valami ilyesmi lesz:

 • giphy (1).gif
  Fotó: giphy.com

  Maga az urbánus legenda, Banksy töltötte fel azt a videót YouTube-ra, amiben munka közben látható. A felvételen egy rabruhát viselő férfi pingál – stílusosan – egy börtön falára, narrációnak pedig a hobbifestők atyaúristenét, Bob Rosst hangját válaszotta. 

 • Ilmira Bagrautinova nem mindennapi produkció mutatott be nemrég, az orosz balerina ugyanis

  a befagyott Finn-Öböl jegén, -15 fokban adta elő Csajkovszijtól a Hattyúk Tavát.

  A művésznő ezzel szeretett volna szimbolikusan tiltakozni, hogy a Batareinaya-öbölben az orosz hatóságok egy új kikötőt terveznek építeni, amely a víz minőségét, illetve az élővilágot is jelentősen befolyásolhatja a környéken.

  A helyiek az építkezés miatt petíciót is indítottak.

  Bagrautinova a fellépéséről úgy nyilatkozott: bízik benne, hogy az előadással hozzájárulhat az öbölben élő, valódi hattyúk megmentéséhez is.

  Bízunk benne, hogy a természet, szépség és harmónia diadalmaskodik majd 

  – mondta a BBC által készített videóban. 

  Balerina.png