Csilla, Noémi
5 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Wandavision sorozat 32 éves színésznője a brit Glamournak adott interjújában nyílt meg többek között arról is, hogy milyen volt a kilencvenes és korai kétezres évek leghíresebb iker párjának testvéreként érvényesülnie színésznőként.

  GettyImages-583767642
  Fotó: Donato Sardella / Getty Images Hungary

  A nővérei miatt nagyon fiatalon csöppent bele a filmes világba, gyakran elkísérte testvéreit a forgatásokra is, aminek köszönhetően hamar eldöntötte, hogy ő is ezt szeretné csinálni. Tízévesen már azt fontolgatta, hogy inkább Elizabeth Chase néven folytatja, hogy semmiképp ne hozzák összefüggésbe Mary-Kate és Ashley Olsennel. Kíváncsi volt, milyen egy meghallgatás, ezért el is ment egyre, de el akarta kerülni, hogy a nővérei árnyékában legyen ismert.

  Ebben az időszakban valamiért azt éreztem, hogy nem akarok összefüggésbe kerülni Mary-Kate és Ashley Olsennel. Azt hiszem, már 10 évesen megértettem, milyen érzés a nepotizmus. 

  Ikertestvérei 2006-ban felhagytak a színészkedéssel, a divatvilág felé fordultak, és azóta is a divatmárkájukat építgetik. Elizabeth pedig magától is nagy sikereket ért el, ezért örül, hogy végül nem változtatta meg a vezetéknevét.

  (Forrás: Glamour UK)

 • idos.png
  Fotó: youtube / ViralHog

  Jake Larson 98 éves második világháborús veterán, aki későbbi feleségével, Lolával a háború után találkozott, amikor hazatért. Sajnos 1991-ben elvesztette őt.

  Az unokái viszont a deepfake technológia segítségével újra életre hívták az elhunyt asszonyt. Ez az a program, aminek a segítségével egy egyszerű képet felhasználva lehet arcokat életre kelteni.

  Larson annyira meglepődött, hogy újra láthatja feleségét hogy el is pityeredett meghatottságában. 

  Az előző november 23-án lettünk volna 75 éve házasok. Még mindig szeretem őt. 

  - mondta Larson a videóban.

 • Úgy tűnik, hogy Macaluay Culkin és Kaia Gerber után újabb és újabb nevekkel bővül az American Horror Story tizedik évadának stáblistája. Ma Michael Jackson lányáról, Paris Jacksonról derült ki, hogy szerepelni fog a horror sorozat új évadának legalább egy epizódjában. 

  GettyImages-1165656442
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Az évad a Double Feature címet kapta, és annyit már elárultak, hogy - ahogy a címe is utal rá - két részre bontják majd a szériát, két hátborzongató történettel. Az első rész a tengernél játszódik majd, és biztosan szerepel benne a korábbi évadokból már jól ismert Sarah Paulson és Katy Bates. Hozzájuk csatlakozik Macaulay Culkin is.

  A második történet a homoknál játszódik, ebben láthatjuk majd a már szinte AHS veteránnak számító Emma Robertset, és a show új szereplőjét, Parist is. A 23 éves lánynak nem ez lesz az első szerepe, hiszen láthattuk már sorozatban és a Gringo című vígjátékban is.

  (Forrás: TMZ)

 • vizirepcsi.png
  Fotó: instagram / reefbreak

  Egy pilóta kénytelen volt kényszerleszállást végre hajtani a floridai Cocoa Beachen, miután meghibásodott a repülője. A gép egyébként egy légiparádén vett részt, de a ví zen landolás nem volt a show része, bár sokan ezt hitték.