Eufrozina, Kende
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Danny Hodgsont, a 26 éves futballistát szeptember 4-én támadták meg az ausztráliai Perth városában, egy vonatállomáson. A hírek szerint egy 15 éves rabló verte meg a sportolót, aki ezután kórházba került. Hodgson agyvérzést kapott, eltört a koponyája, emiatt sürgősségi műtéten is átesett.

  A rémesetről Cristiano Ronaldo is hallott, a minap pedig szívmelengető üzenet küldött neki, melyben a meccsére is meghívta.

  Szia Danny, hallottam a történetedet, remélem, hamar jobban leszel. Meghívlak az egyik soron következő meccsünkre Manchesterbe, szóval gyógyulj meg hamar. Légy erős, ígérem, túl leszel ezen. Vigyázz magadra!

  – hangzott az üzenet.

 • Madonnáról már jó ideje nem az énekesi karrierje miatt cikkeznek az újságok, ugyanis egyre furcsább dolgokat művel nyilvánosan.

  Már az Index is megírta, hogy mennyire felismerhetetlenre szerkeszti képeit az Instagram-oldalán.

  Olyannyira, hogy a róla készült paparazzifotókon szinte rá sem lehet ismerni.

  Nyilvános eseményeken pedig rendre olyan ruhákban jelenik meg, amik nem a legelőnyösebb oldalát mutatják, ezért szinte mindig a legrosszabbul öltözöttek listájára kerül. De a mindig lázadó énekesnő nem hallgat kritikusaira. A minap például egy fűzőben, neccharisnyában és egy indokolatlan fehér lepelben jelent meg, ami lényegében nem takart belőle semmit.

  Az egészet pedig szó szerint megkoronázta egy k*pd be feliratú hajpánttal.

 • Nick Cummins, az egykori ausztrál rögbijátékos különleges videót osztott meg Facebook-oldalán.

  Névtelen8.png
  Fotó: Nick ‘Honey Badger’ Cummins / Facebook

  A felvételen láthatjuk, amint Cummins félreáll az autójával, mert a közelben meglát egy bajba jutott birkát. Az állat a drótkerítésbe szorult és magától nem tudott volna kiszabadulni, mert a szarva is akadályozta benne.

  A férfi odaszaladt és pár másodperc után sikerül kiszabadítania őt.

  Azért még megnézte, nem történt-e komolyabb baja a birkának, aztán pedig feltette a költői kérdést, 

  hogyan fogom biztonságban átjuttatni ezen a kerítésen?

  Végül átemeli a könnyűnek semmiképp nem mondható állatot, aki boldogan vágtázik tovább a mezőn.  A videó nagy népszerűségnek örvend, csak Twitteren közel 13 millióan tekintették már meg.

 • A Takács család egy kétezer négyzetméteres föld tulajdonosaként azon tanakodott, mit lenne érdemes termeszteni ezen a hatalmas termőföldön.

  Végül töktermesztésbe kezdtek egy ismerősük tanácsára, és milyen jól tették. Takács Roland a magok egy részét az Egyesült Államokból rendelte, és az eddigi legnagyobb termésük 126,5 kilósra nőtt. Az óriás tököt a bőszénfai lecsófesztiválon is kiállították, ahonnan másnapra el is tűnt.

  A Somogy Bróker csapata standját díszítette az óriás tökünk. Mire másnap délután mentünk volna érte, addigra már csak a hűlt helye maradt. Valaki odaadta egy helyi családnak, aki disznókat tart. Bízom benne, hogy az állatoknak ízlett

  – mondta Takács Roland a sonline.hu-nak.

  Azért hozzátette, hogy a gigatököt hárman cipelték, és még így is majdnem megszakadtak alatta.