Gergely
4 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindig érdekes, ha egy sokak által élvezett szolgáltatásról kiderül valami belsős infó. Izgi, amikor az éttermi dolgozók mondják el, hogy mit utálnak a munkájukban és a vendégekben, az is jópofa, amikor a légiutas-kísérők teszik ugyanezt, vagy mondjuk amikor különböző területeken dolgozó emberek mesélik el, hogy milyen egy hollywoodi sztárral dolgozni.

  Most az állatkertek kerültek elő, és a dolgozók elmondtak pár igen sötét titkot a munkájukkal kapcsolatban. Ezek persze nem igazak minden egyes állatkertre, de van olyan, ami általánosítható.

  • Egy alkalmazott szerint a madárház elég veszélyes hely. A madarak nyilván nem fogják szétszedni a dolgozót, aki eteti, itatja őket, és takarítja a lakhelyüket, az állatok másként tartják terror alatt az embert. A papagájok például minden gond nélkül leszarják a dolgozókat. Szó szerint. És ezt nem véletlenül teszik, ugyanis megvárják, amíg az illető felnéz, mire ők céloznak, és már röpül is az ember arcába a madárkaka.
  • A csimpánzok a legagresszívebbek. Lehet félni az oroszlántól, a tigristől és más nagymacskáktól, de egyik sem olyan agresszív, mint a csimpánz, amely tényleg képes vadállat módjára letépni az ember kezét, hogy azzal verje őt agyon. Ezt állítja egy állatkerti alkalmazott.
  • Azokban az állatkertekben, ahol vannak medencék, és a medencékben vannak delfinek, gyilkos bálnák, ott az sem kizárt, hogy az egyedeket időnként az állatkert elviszi pároztatni. Ez is egy megoldás, csak egy kicsit macerás ezeknek az állatoknak a szállítása. Elég a Szabadítsátok ki Willyt! című filmre gondolni. Ott sem volt elég azt kiabálni, hogy Szalana Éjon Ájszisz! Az állatkertekben egyszerűbb, ha a helyszínen megoldják, és inszeminációt hajtanak végre. Tehát valakinek le kell csapolnia a hímivarsejteket, és el kell helyeznie a megfelelő helyre, tetszik érteni?
  • Soha nem szabad felbőszíteni a tevéket. A tevék ugyanis leköpik ilyenkor az embert. Ez nem hangzik olyan durván, de érdemes tudni, hogy ez valójában nem sima köpet, nem egyszerű nyál, hanem inkább hányás. És nagyon büdös.
  • Ha látunk cuki pici naposcsibékkel teli kis üvegkalitkát, és esetleg valaki azt mondja nekünk, hogy „jaj, ezek az aranyos kis jószágok majd el lesznek ám küldve iskolába, stb.”, ne higgyük el feltétlenül: egyes állatkertekben ezek a kis cukiságok kígyók eledeleként végzik.

  Ezek alapján az állatkert leginkább a rettegés háza, egy horrorpark.

  (Buzzfeed)

 • 181055409 291484079138462 2364655908553606720 n
  Fotó: instagram / katieschlossny

  770 ezer forint értékben vásárolt be magának spongyabobos jégkrémet egy négyéves kisfiú Brooklynban. Nem aprózta el, ez pontosan 918 darab pálcikás fagyit jelent. A tökéletes bűntényt pedig alaposan meg is szervezte, mivel az egész szállítmányt a nagynénje házához rendelte. 

  A gyerek édesanyja egy barát javaslatára kénytelen volt gyűjtést kezdeni, hogy valahogy visszakapja azt a pénzt, amit édesszájú csemetéje spongyabobos jégkrémre költött. 

  Az elkövetőről feltöltött fénykép alapján azonban úgy tűnik, a kisfiú nem bánt meg semmit:

   (via: indy100)

 • A The Mirror értesülései szerint a Goop wellness- és életmódmárkáról ismert színésznő kinoawhisky-koktélokat készítve vészelte át a karantén viszontagságait.

  GettyImages-1150194076
  Fotó: Phillip Faraone / Getty Images Hungary

  Ezt pedig mindennap megtette, ráadásul kettőt is megivott.

  Heti hét éjszaka ittam, tésztát készítettem, és kenyeret ettem. Teljesen elvesztettem a kontrollt

  – mondta a 48 éves Paltrow.

  De állítása szerint soha nem ütötte ki magát, csak pont annyira volt részeg, hogy elkezdje hiányolni a régi bulizós korszakát, és a korábbi dohányzási szokására is azt mondta, hogy hiányzik neki. Ezek szerint még az egészséges életmód királynője is eldobta megrendíthetetlennek tűnő elveit a karantén alatt.

  (Forrás: The Mirror)

 • A PlayStation 5 újratervezése várható egy új, félig testreszabott és főleg olcsóbb, 6 nm-es AMD CPU-val felvértezve – állítja egy játékipari forrás. Egy új online jelentés szerint a PlayStation 5 újratervezett változata

  jövőre kerül gyártásba.

  Bár a hírt még pletykaszinten kell kezelni, azért hozzá kell tenni, hogy a tajvani Digitimes weboldal értesülését Dr. Serkan Toto írta meg tweetjében, aki a tokiói székhelyű Kantan Games Inc. vezérigazgatója és alapítója. A Kantan egy független tanácsadó cég, amely a japán játékiparra összpontosít – magyarán nem egy szokásos, névtelenségbe burkolódzó insider pletykájáról van szó, annál komolyabb a forrás. Annyit azért Toto is hozzátett, hogy a Digitimes portálnak „vannak foltok a múltjában”, tehát

  nem lehet 100 százalékosan megbízni benne.

  A hír igazából azért meglepő, mert új konzolokhoz ilyen szinten legfeljebb két-három évente nyúl hozzá a Sony.