Emma
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Eddig egy emberként aggódott mindenki, hogy mi lesz ezzel a nagyon ismert testvérpárral. Nagy traumákat éltek át, jó testvérek voltak, majd egy jó/rossz házasság miatt eltávolodtak egymástól. Az ifjabb testvér eltávolodott a családtól, inkább felesége mellett döntött. Két hercegről lévén szó, ez nagy érdeklődést váltott ki az emberekben. Sokáig nem lehetett tudni, hogy mi lesz a megtörhetetlennek hitt testvéri kötelékkel, hogy újra összeforrhat-e.

  DE MOST!

  Nagyapjuk halála összehozta őket. A királyi temetésen találkoztak, és úgy beszélgettek, mintha el sem távolodtak volna egymástól.

  A gigabreaking tehát, ha levesszük a népmesei motívumokat:

  Harry és Vilmos herceg beszélgetett egymással Fülöp herceg temetésén. Most először, hogy lement a botrányos interjú Oprah winfrey műsorában. 

  (Pagesix)

 • Általában jellemző, hogy akinek tetoválása van, az rengeteg kérdést kap az emberektől, hogy mit jelent az adott minta, milyen mögöttes jelentése van a tetkónak. Sőt, ez már szinte elvárássá vált, hogy minden rajznak valamilyen mély jelentése kell hogy legyen. Erre reagálva egy TikTok-felhasználó arra hívja fel az embereket, hogy mutassák meg értelmetlen és semmitmondó tetoválásaikat a videós platformon.

  newFile-8
  Fotó: @th3victorygarden / TikTok

  Egy felhasználó el is vitte az első helyezést, ő ugyanis azt hitte, hogy a kisfia rajzát tetováltatta magára, de amikor elkészült a minta, kiderült, hogy valójában a fia barátja alkotta a furcsa rajzfilmfigurát.

  (Forrás: Indy100)

 • Még egy hete sincs annak, hogy Jennifer Lopez hivatalosan is szingli. Az énekesnő és exvőlegénye, Alex Rodriguez ugyan állítólag jó viszonyban váltak el egymástól, gyakorlatban nem biztos, hogy ez a helyzet – szúrta ki a Cosmopolitan.

  JLo ugyanis a napokban beszivecskézett egy posztot, ami így szólt:

  Ne hitesd el vele, hogy érdekel, amikor szarba se vetted soha

  Az énekesnő tehát meglehetősen költői módon mutatott középső ujjat volt szerelmének, aki talán a kedvelést nem vette észre a poszton, de az erről szóló cikkeket biztosan.

 • A tavaly bizonytalanná vált filmet, Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio alkotását végezetül az Apple vette át, és ezáltal náluk is fog debütálni a mozis bemutató után. A nagyszabású western a Killers of the Flower Moon című 2017-es sikerkönyv adaptációja lesz.

  Martin Scorsese - Leonardo DiCaprio
  Fotó: Mark Davis / Getty Images Hungary

  A film forgatókönyvét pedig nem más írja, mint Eric Roth, aki a Forrest Gump és Benjamin Button különös élete mögött is állt már. Egy interjújában osztott meg részleteket a készülő alkotásról.

  A stúdiók sajnos manapság már nem hajlandók költeni westernfilmekre; a forgatókönyvíró szerint a film a zsáner egyik utolsó nagyszabású alkotása lehet.

  Azt hiszem, ehhez foghatót még nem láttunk. Az alkoholtilalom idején játszódik, de a film szellemisége nagyon is westernes lesz szerintem

  – nyilatkozta.

  A forgatókönyvíró még azt is elmondta, hogy a saját karrierje csúcsának tartja a közös munkát Scorsesével. Roth egyébként 5-6 éve dolgozik a forgatókönyvön, de lesznek benne változtatások.

  Eric Roth
  Fotó: Steve Jennings / Getty Images Hungary

  A Paramount amiatt engedte át a filmet, mert a stúdiónak nem tetszett az, hogy Dicaprio az eredeti tervekkel ellentétben nem a könyv főszereplőjét, Tom White texasi rangert játssza, hanem Robert De Niro főgonoszkarakterének unokaöccsét, Ernest Hale-t. Roth szerint Dicapriónak ugyanakkora szerepe lesz a történetben, mint White-nak, és szerinte Scorsese jó döntést hozott a változtatással. Roth elárulta, hogy a forgatás 1-2 héten belül elindulhat, és így jövő év elején már debütálhatna is a film a nagyközönség előtt.

  Ezzel a hírrel valósággá vált, hogy Scorsese végre-valahára elkészítheti első westernfilmjét, ami talán a műfaj utolsó nagy klasszikusa lehet majd.

  (Forrás: IGN)