Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Na de mit keres a falán Marics Peti régi bankkártyája?

  Otthonában fogadta a Fókusz stábját Manuel. A Voice coacha Jungle nevű bengáli macskájával osztja meg a lakását, de nem csak őt mutatta meg a stábnak és a nézőknek, hanem például rajongóitól kapott temérdek ajándékát is. Falán egy egyedi emléktábla kapott helyet, ezen mágnesek és matricák mellett olyan kincseket is kiszúrhatunk, mint Marics Peti régi bankkártyája.

  „Nem tudom igazából, hogy került hozzám. Szerintem én ezt csak az ő lakásukból elhoztam, mert láttam, hogy már lejárt” – mesélte Manuel, aki nem csak az efféle emlékeket gyűjti, hanem az edzőcipőket is. Van igazi ritkaságnak számító, sőt több százezret érő darabja is.

  „Rászoktam sajnos arra, hogy mindig, amikor kiutazom valahova, akkor ott keresek magamnak egy ilyen designer boltot, és veszem magamnak ott egy cipőt” – magyarázta az énekes, majd azt a vadonatúj lépőt is megmutatta, amelyet Budapest Parkos koncertjén fog majd felavatni.

 • Nagyon otthonos, még fülzsír-gyertya is van!

  Képernyőfotó 2023-09-27 - 0.06.26.png
  Fotó: instagram

  Hiánypótló ingatlannal bővült az Airbnb oldal kínálata: október 13.-tól bárki számára kibérelhető lesz Shrek mocsár-otthona. A skót felföldön található kunyhó kívülről és belülről is pont olyan, ahogy azt a Dreamworks nagysikerű animációs filmsorozatából megismerhettük – igen, beleértve az ogreveszélyre figyelmeztető táblát és a híres kerti pottyantós vécét is. Az ismertető ugyanakkor nem tér ki arra, mi a protokoll, ha egyszer csak beállít vendégségbe a létező összes mesehős.

  Az első fotók meglehetősen ígéretesnek tűnnek, a várhatóan nagy érdklődés miatt azonban a rajongók jobban teszik, ha készenlétben állnak majd két hét múlva pénteken, amikor megnyílik a foglalási felület.