Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Oscar-díjas színésznő és férje nagyon szerettek volna már szülőkké válni.

  Hamarosan anya lesz Hilary Swank Oscar–díjas színésznő, amit a Good Morning America tévéműsor vendégeként árult el. A Millió dolláros bébi és Fiúk nem sírnak 48 éves sztárja illetve 45 éves férje már régóta vágyott gyermekre, most pedig nem is egy, rögtön két kicsivel bővül a családjuk. 

  „El sem hiszem! Olyan jó, hogy végre beszélni róla, hogy végre megoszthatom másokkal is” – mondta Swank, aki a bejelentésig még kollégái elől is titkolta terhességét, amit egyébként kifejezetten jól visel.

  (via The Sun)

 • A Tv2 Gabriela Spanic után egy másik dél–amerikai színésszel erősíti táncos műsorát.

  20080229 prc d60 882
  Fotó: d60 / Northfoto

  Megérkezett csütörtök délután Budapestre Facundo Arana latin sorozatsztár. Mint azt a Borsnak röviden elmondta, nagyon hálás, hogy itt lehet, mivel ez az első alkalom, hogy Magyarországon jár.

  Az 50 éves argentin színészt leginkább a Vad angyal című szériából ismerhetik a magyar tévénézők, rajongói legnagyobb örömére pedig hamarosan visszatér a képernyőkre a Dancing with the Stars sztárvendégeként.

  Nem ez az első alkalom, hogy dél–amerikai híresség szerepel a TV2 táncos showjában: az első évadban "kolléganője", Gabriela Spanic szántotta fel a parkettet Andrei Mangra partnereként, produkcióikkal végül a második helyig jutottak. Azt egyelőre nem tudni, hogy Arana pontosan milyen szerepet kapott a szombaton kezdődő műsorban, mindenesetre addig is érdemes nyitott szemmel járni a fővárosban, hiszen mostantól bárki összefuthat a latin színésszel.

 • Igazi alkotói pokolban van már évek óta az a Spawn mozi, amiben Jamie Foxx fogja alakítani a címszereplőt, azonban úgy tűnik, végre történik is valami a film körül.

  Ugyanis nem akármilyen írókkal erősítik a forgatókönyvet: a Jokert is jegyző Scott Silver, illetve a Sólyom és Tél katonáján is dolgozó Malcolm Spellman hozhatja tető alá Todd McFarlane karakterének történetét, akihez Matthew Mixon is csatlakozik. 

  A Spawn filmet sok éve jelentették be, akkor egy kisköltségvetésű alkotásként jellemezték, azonban ez a terv sokszor változott, és a tényleges forgatás soha nem kezdődött el. Egyetlen biztos pontja a filmnek  Jamie Foxx, aki továbbra is a pokolbéli ivadék szerepére van kiválasztva. Aki nem ismerné, Spawn, az ivadék, egy Image Comics képregényeiben megjelent karakter, akit Todd McFarlane alkotott. 

  A történet szerint, Al Simmons életében bérgyilkosként dolgozott, azonban halála után pokolra került, ahol alkut kötött az ördöggel. A szerződés szerint, Al visszatérhet az élők világába, ám cserébe az ördög szolgálatába kell állnia, aminek súlyos következményei lesznek. Így válik Simmonsból Spawn, egy démoni erőkkel rendelkező antihős. 1997-ben már készült egy mozifilm a figurával, ám arról senki sem szeret beszélni a minősége miatt.

 • Kedves emlékek fűzik hazánkhoz.

  GettyImages-1421798125
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Chris Evans még 2019-ben az Alienist forgatására érkezett hazánkba stábjával, és amikor éppen nem forgott a kamera, akkor szívesen töltötte szabadidejét azzal, hogy a fővárost járta, amiről fotókat is osztott meg annak idején Instagramján. A színész most a Budapesten történt forgatásközi pillanatképekből szedett össze jó párat, aminek nosztalgikus élményét meg is osztotta rajongóival: