Erik, Alexandra
8 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1038452434
  Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

  Egy igazi topmodellnél nem számít a kor, és Cindy Crawfordra ez hatványozottan igaz. Az 55 éves modell a világ legjobb fotósainak pózolt karrierje során, több mint 600 magazin címlapján tűnt fel, de mostanáig egyszer sem szerepelt a Vogue brazil kiadásában. Az Instagramon is közzétett fotók tanúsága szerint érdemes volt várni:

  Cindy Crawford egy öt évvel adott interjúban egyébként azt mondta, biztos abban, hogy modellként már nem fog szerepelni. A Vogue-gal azonban kivételt tett, ugyanis ez a magazin volt az, amelynek amerikai kiadása 1986-ban elsőként közölte címlapon a fotóját.

 • Kisebb adok-kapok bontakozott ki Puzsér Róbert publicista és Hodász András katolikus pap-youtuber között.

  Puzsér Róbert a Magyar Hangban megjelent publicisztikájában épp Lakatos Márkon köszörülte tollát, amiért a stylist állítólag arról beszélt, hogy rendszeresen visz ágyba heteroszexuális férfiakat. Véleménye szerint ezt mások a melegek elleni uszításra használhatják fel.

  Ez utóbbiak csoportjába sorolta a publicista Hodász Andrást Dúró Dórával, Budaházy Eddával és Trombitás Kristóffal karöltve, amire a katolikus pap a Szemlélek portálon reagált.

  Mint írta, meglepődve olvasta Puzsér Róbert sorait, ugyanis nem emlékszik olyan mondatra, amelyben bármely társadalmi csoport elleni fizikai vagy egyéb erőszakra szólított volna fel. Hacsak az nem számít uszításnak, hogy valakivel nem ért egyet gondolkodás nélkül mindenben – tette hozzá.

  Hodász András úgy vélte, a józan diskurzust éppen az teszi lehetetlenné, ha a másképp gondolkodókat rögvest fóbiásnak vagy uszítónak látjuk és láttatjuk, karaktergyilkosságot elkövetve ezzel. Leszögezte, számára értelmezhetetlen a kérdés, hogy ki melyik oldalon áll, hiszen épp a szekértábor-logikát igyekszik meghaladni.

  A széles körben elterjedt általánosítás, a karaktergyilkosság, a kétbites egyszerűsítés és az ezzel szorosan együtt járó cancel culture az, ami ellen küzdenünk kell, és ami ellen – eleddig azt hittem – Puzsér Róbert is küzd... Ugyanolyan aljasság volt őt „összeberkizni”, mint amilyen most engem „összedúródórázni”

   – közölte, hozzátéve, hogy egy dologban azért egyetért a publicistával: a szexualitásról (és nagyjából minden másról) szóló hazai közbeszéd elég primitív színvonalon áll. Ezen ő speciel változtatni igyekszik.

 • Április 20-án ünnepelte a százhuszadik születésnapját az amerikai Domino Sugar édesipari márka, amelynek másnap porig égett a baltimore-i gyára – számolt be róla a CNBC. A nehezen megfékezett lángok pedig nem várt mellékhatásként a „nagymama konyhája” érzését kölcsönözték az ott élőknek.

  Az Egyesült Államokban ikonikus cég a Domino Sugar, amelynek a cukorfinomítójának nyerscukortároló részében keletkezett tűz. A kiérkező lánglovagoknak alaposan meg kellett küzdeniük a hatalmas tűzzel, ami gyorsan továbbterjedt, és az egész gyáregységet veszélyeztette. Mindezek ellenére pozitív hatása is volt a pusztításnak, mert a keleti-parti városban az utánozhatatlanul finom francia édesség, a créme brulée illata terjengett mindenfelé. 

 • Lőrincz Viktor, a BHSE Európa-bajnok és vb-ezüstérmes birkózója a tokiói olimpia előtti utolsó pihenőjét kihasználva pecázott egyet, de a horgászat felért egy erőnléti edzéssel. A sportoló egy gigantikus méretű pontyot akasztott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Harsányi horgásztóban. 

  A Magyar Birkózószövetség Facebook-oldalán megtippeltette a ponty súlyát, amelyet a hozzászólók 20 és 42 kiló közé lőttek be. A hivatalos számot egyelőre nem közölték.