Mátyás
1 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • exatlon-balna.png
  Fotó: TV2

  Gelencsér Tímea - a videó címe szerint - hatalmas bejelentést tett. 

  De Valójában egy medencét jelentett be, 

  ami ugyan a Dominikai köztársaság egyik látványossága, és a világ legnagyobb természetes medencéje, de talán mégsem annyira izgalmas, mint azok a vizek, amikben bálnák is úszkálnak. 

   A Bajnok csapatnak ugyanis lehetősége nyílt bálnát lesni a tegnapi adásban. A legjobban Szarka Ákos örült az állatoknak, akinek így egy álma vált valóra. Kis érdekesség, hogy a meglesett bálnák hosszúszárnyú vagy másnéven púpos bálnák voltak, ezek ugyan nem a Föld legnagyobb állatai, mert azok a kék bálnák, de cserébe nagyon szépen tudnak énekelni

  Ha Ön is bálnaszakértő tengerbiológus, itt elemezheti a tegnapi eseményeket:

 • A Pretty Little Liars sztárja rég nem mutatkozott már romantikusnak vélt randevún senkivel, most azonban megtörte ezen szokását.

  A 31 éves színésznő a minap Los Angelesben randizott Skeet Ulrichhel, aki egyébként éppen 20 évvel idősebb tőle.

  tk3s tid premium exclus 566969
  Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

  A pár egy kávézóban ebédelt, és a jelek szerint elég kényelmesen mozognak egymás társaságában, még csókot is váltottak.

  Aztán pedig romantikusan elsétáltak együtt, ahogy ez ilyenkor szokás.

 • giphy (21).gif
  Fotó: giphy.com

  A rendőrök február 10-én kezdtek el nyomozni, miután rátaláltak egy 19 éves fiúra, akinek a kezei hátra voltak kötve a saját övével, és egy kendő volt a szájába tömve. A srác azt állította, hogy két álarcos férfi rabolta el őt, akik eszméletlenre verték, majd otthagyták egy víztorony mellett, mert tudni akarták, hova rejtette el az apja a pénzét a sivatagban. 

  Az ügyet napokig vizsgálta a rendőrség, de nem találtak bizonyítékot. Végül a fiatal srác bevallotta, hogy csak kitalálta a történetet és megrendezte a saját elrablását, hogy addig is ne kelljen munkába mennie.

  A hamis bejelentés miatt letartóztatták. 

  A Daily Mail szerint Soules egy autókereskedésben dolgozott, de hogy miért utálja ennyire a munkáját, az rejtély.

 • A zenész a Life Tv-ben adott interjújában mondta a következőt, a szakmában mindenkinek van ilyesfajta problémája, csak az a baj, hogy sokan ezt nem vallják be: ők azok, akik hazudnak ebben az esetben.

  Zolee nem tervezi a  leszokást és jó példát sem akar mutatni másoknak. Aki rockzenész, és jól csinálja azt, amit csinál, ők többnyire küszködnek ilyen problémával.

  Ezekben a sorokban benne vannak a rocksztár élettel járó következmények. Jimi Hendrix, Janis Joplin, Led Zeppelin, The Doors, Rolling Stones, Guns 'n' Roses, sőt még a Beatles tagjai is habzsolták az alkoholt és az életet. A legékesebb példa, amit fel tudok hozni erre a témára talán az Elton John film, a Rocketman.

  ami kizárólag Elton engedélyével, csak úgy születhetett meg, ha megmutatják azt, hogy a sztárnak voltak alkohol- és drogproblémái is.

  Ezzel kicsit magasabb szintre emelve azt a rocksztár életet, amit a Queen nem mert a Bohemian Rhapsody filmmel kapcsolatban meglépni.

  (Forrás: Blikk)