Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: Police.hu
  Fotó: Police.hu

  Január 18-án, pénteken érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a Hungária körút 128. szám előtt egy mozgássérült idős hölgy balesetet szenvedett. A kiérkező járőrök megtalálták a székben ülő nőt, aki elmondta, hogy nem szenvedett balesetet, hanem az elektromos kerekesszéke romlott el.

  A rendőrök próbálták megjavítani, de ez nem sikerült, ezért a hideg idő és a hölgy egészségügyi állapota miatt otthonáig tolták a bajba jutott idős nőt.

  A rendőrökre ezekben az esetekben láthatóan lehet számítani, tavaly Kunszentmiklóson lapátolták el a havat egy kerekesszékes háza elől, hogy el tudja hagyni otthonát, pár éve pedig Budapesten szerelték szakadó esőben egy kerekesszékes fiatal defektes járművét.

 • Alighanem világrekordot döntött a "Hülye alkalmak a lánykérésre" kategóriában egy orosz fickó: egy bírósági tárgyaláson kérte meg a barátnője kezét. Ahol a nő volt a vádlott, mert 13 késszúrással életveszélyesen megsebesítette őt. Shakur, a tragikus hősszerelmek könyörgött a bírónak, hogy mentse fel a nőt, hogy összeházasodhassanak. A bíró elnapolta a tárgyalást, arról viszont nem számoltak be a hírek, hogy a hölgy igent mondott-e. Ha elítélik, hat év börtönt kaphat - a védelem fő csapásiránya az, hogy igazán nem akarta bántani a pasiját, csak nagyon részeg volt.

  (via)

 • ...amikről első ránézésre alig lehet eldönteni, hogy most mit is és honnan nézve látunk rajta. Elsőre valami ablaknak, vagy ajtónak néztem például az alábbi fotón látható téglalap alakú nyílást, és csak pár pillanat után értettem meg (olvasva a képhez tartozó leírást), hogy mi is történik épp itt:

  Fotó: Makszim Marmur / MTI/AP

  Ha szeretnének önök is kicsit töprengeni, akkor várjanak még a lentebb görgetéssel!

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  És akkor a megoldás:

  Jeges tóvízben merítkezik meg egy hívő a Moszkvától mintegy 130 kilométerre nyugatra levő  Volokolamszknál, 2019. január 19-én, az ortodox vízkereszt ünnepén.