Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Reméljük nem csúszik hiba a Mátrxiba.

  0490062832 5mb
  Fotó: Northfoto

    Ha nem szerettük a Mátrix: Feltámadásokat, akkor Danny Boyle most lehetőséget ad arra, hogy kicsit visszatérjünk Neo és barátainak világába.

  Történt ugyanis, hogy „Free Your Mind”, azaz Engedd Szabadon az Elméd címmel érkezik a Mátrix musical, ami Angliában lesz megtekinthető.

  Azt egyelőre nem tudni, hogy Boyle milyen módon nyúl az alapanyaghoz, de az biztos, hogy ilyen formában még nem láthattuk kedvenceinket.

 • Nagy reményeket fűznek a készítők az új részhez.

  A majmok bolygója következő filmje egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, a 20th Century Studios megerősítette a Kingdom of the Planet of the Apes (A majmok bolygója: Királyság) című új film szereplőgárdáját. A Wes Ball rendező által készített film főszereplője Owen Teague lesz, a nemrég bejelentett színészek, Freya Allen és Peter Macon mellett.

  A majmok bolygója: Királyság sok évvel a 2017-es A majmok bolygója: Háború után veszi fel a fonalat, amely lezárta az előző trilógiát, és „motion capture" technológiával meséli el Caesar, a majmok forradalma felé vezető csimpánz eredettörténetét. Caesar főszerepét akkor Andy Serkis játszotta, a két befejező részt pedig Matt Reeves rendezte amivel a kritikusok elismerését kiérdemelte.

  Steve Asbell, a 20th Century Studios elnöke nagy reményeket fűz a szériához, amelynek Tim Burton rendezte a 2001-es rebootját, a Fox pedig 2011-ben A majmok bolygója: Lázadás című filmmel indította újra a franchiset. A filmek eddig 1,7 milliárd dolláros bevételt hoztak világszerte, az új részt pedig 2024-re tervezik bemutatni.

  via (Hollywood Reporter)

 • Egy kanadai anyuka minimalista életmódot követett, és közel négyezer tárgytól szabadult meg otthonából, köztük tányéroktól, gyermekei játékaitól és az esküvőjéről származó szentimentális dekorációtól. A 36 éves Casey Jones úgy döntött, hogy nincs szükségük mindenre, ami a tulajdonukban van, és csökkenteni szerette volna az otthonukban lévő holmik mennyiségét.

  Megpróbáltak a tárgyak 50 százalékától megszabadulni, ami a lakásukban fellelhető volt. Casey és férje, a 36 éves Jason, aki projektmenedzser, kezdetben elkezdték eladni a nem kívánt tárgyaikat, hogy abból adósságukat törlesszék, de miután rájöttek, hogy nincs szükségük mindenre, folytatták a dolgoktól való megszabadulást vagy jótékonysági célokra való adományozást.

  A nagy szortírozás után a család már csak a legszükségesebbeket tartja csak meg, köztük négy tányért és bögrét a négytagú család számára. A kétgyermekes anyuka azt mondja, hogy a háztartás fenntartása most már sokkal könnyebb, és a rendrakás mindössze öt percet vesz igénybe, 55 perccel kevesebbet, mint korábban. Casey, aki részmunkaidős tanárként dolgozik a kanadai Ontario állambeli Niagarában, a The Sun kérdésére elmondta: „Sokkal boldogabbak vagyunk. Több időt tudunk együtt tölteni a családdal, és a fontos dolgokra tudunk koncentrálni.”

 • Érdekes következtetésekre jutott a modell.

  GettyImages-1132036617
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Kendall Jenner szerint egy agyi vizsgálat kimutatta, hogy „100%-ban szorongó” –derült ki a modell és valóságshow-sztár beszélgetéséből a The Kardashians széria epizódjában. A széria előzetesében Jenner elmondta húgának, Khloe Kardashiannak, hogy az orvosa „letapogatta az agyát”, és azt mondta neki, olyan mintha „az agya lángban égne”. Jenner ezt úgy fordította le mintha kezelőorvosa azt mondaná, hogy „100%-ban szorongása van”. A modell továbbá szeretné, ha húga is elvégeztetné a vizsgálatot, különösen exének, Tristan Thompson félrelépési botránya miatt. 

  Szerintem nagyon tetszene neked. Igazából nagyon érdekel, hogy hogyan működik az agyad

  –mondta Jenner, hozzátéve, hogy szeretné látni, hogyan működik az összes testvére agya. A híresség már korábban is nyíltan beszélt a szorongásairól. Nemrégiben a Voguenak elmondta, hogy teázással, olvasással vagy naplóba írással is küzd ellene. 

  Az agyi szkennelés valóban segíthet a különböző állapotok diagnosztizálásában, Jenner esetében az Insider feltételezése szerint  az ellentmondásos sztárpszichiátertől, Dr. Daniel Amentől kapott diagnózist, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Justin Bieber, Bella Hadid, Meghan Trainor, valamint számos korábbi NFL-játékossal és ismert vállalkozóval.

  via (Insider)