Jusztina
10 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erre senki sem számított.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 8.57.35.png
  Fotó: ePro Team: Support for Eminem & Shady Records / youtube

  Egy detroiti tévécsatorna reklámszünetében robbant a hír, miszerint Eminem, eredeti nevén Marshall Matters a 2002-es 8 mérföld című film főcímzenéjéből, a Lose Yourself szövegéből is ismerős "Mom's Spaghetti" néven nyit éttermet szülővárosában.

  A félperces reklám bemutat néhány ételt, melyek már a nyitáskor elérhetőek lesznek az étlapon, ilyen lesz például az Amerikában ikonikussá vált húsgolyós spagetti, de a betérőknek lehetőségük lesz egy igazán különleges spagettis szendvicset is megkóstolni. Az étterem természetesen saját logót is kapott, méghozzá egy villával átszúrt szívet, melyen a Mom's Spaghetti felirat látható. 

  A detroiti étterem nyitáséra ráadásul már nem is kell sokat várni, a legfrissebb információk szerint szeptember 29-én kóstolhatja meg a nagyérdemű "anyu spagettijét".

   (Forrás: LadBible)

 • A tizenharmadik születésnapját ünnepelte Franciska. 

  Mint arról nemrégiben az Index is beszámolt, szeptember elején Stohl András legidősebb lánya, Stohl Luca hivatalosan is összekötötte életét a kedvesével, aki még februárban jegyezte el őt, mindeközben pedig kisebbik lányából is igazi nő cseperedett. 

  Franciskát keveset látni a közösségi oldalakon, mely korából kiindulva abszolút érthető, édesapja azonban úgy érezte, egy közös fotót mindenképp meg kell osztania Instagram-oldalán. 

  Nagyon boldog 13. születésnapot Drága kislányom! Szeretlek!

  — írta a műsorvezető a fotóhoz, melyen kislányát öleli. 

 • Bigfoot után a Loch Ness-i szörny is megmutatta magát néhány másodpercig.

  GettyImages-3422579
  Fotó: Keystone / Getty Images Hungary

  Richard Mavor youtuber éppen egy jótékonysági kenus kihívást teljesített, az erről készült felvételeket pedig youtube csatornájára is feltöltötte. A videó meglepően felkapott lett, ugyanis a kommentelők felhívták a figyelmet arra, hogy olyan mintha a Loch Ness-i szörnyet látnák a víz alatt.

  A jelenet a 4. perc után kezdődik és valóban hasonlít a mítikus lényre.

  Mavor a Daily Recordnak azt nyilatkozta, ő észre sem vette a szörnyet a felvételen, de szerinte is kísértetiesen hasonlít rá.