Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • És ahogy az lenni szokott, a mémek is megjelentek már.

  Tömérdek új színésszel érkezett meg vasárnap a Sárkányok Háza legújabb része, a sorozat ugyanis 10 évet ugrott előre az időben, így valamennyi karakter idősebb megformálót kapott. A korábbi epizódokban tipegőként látható Aegon Targaryennel is ez történt, a herceg szerepét Ty Tennant, David Tennant 20 éves gyermeke vette át.

  Az első nagyobb produkciójában debütáló fiú rögtön ismerősnek tűnt a legtöbb nézőnek, híres apja helyett azonban valaki egészen másra emlékezteti egyhangúan a rajongókat: Finn Wolfhardra, a Stranger Things sztárja.

  El is lepték az internetet az erről szóló mémek, sokan már most Mike Targaryenként emlegetik a szereplőt, míg mások azon poénkodtak, hogy Tennant igazából Wolfhard, csak ellopta Daenerys első évados parókáját.  

  „Az agyam tudja, hogy nem ő az, de a szemem nincs meggyőződve erről" – fogalmazott az egyik Twitterező.

 • Az is előfordult, hogy átesett a ló túloldalára, akkor csak 65 kilót nyomott.

  pine up
  Fotó: Velvet

  Emlékeznek még a Fekete Vonat együttesre? A '90–es, 2000–es évek népszerű zenekarának énekesnője, Mohamed Fatima alaposan megváltozott az elmúlt években, ugyanis nem kevesebb, mint 95 kilótól szabadult meg. Ezt kitartása mellett gyomorgyűrűjének és életmódváltásának köszönheti, amelynek szerves része az edzés is. Mohamed a bokszra esküszik, bár mint mondja, alapvetően egyáltalán nem illik a személyiségéhez, hiszen egy legyet sem tudna bántani.

  „Nem szeretem a verekedést, csak a zsákot ütöm. Ez a legjobb fogyasztó edzés” – mesélte a Borsnak az énekesnő, aki kezd közelíteni 70 kilós álomsúlyához, de kissé nehezíti a dolgát, hogy imád főzni és enni is.

  Engem is érintett a jojó effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak

  — folytatta Mohamed, aki nem is tagadja, hogy kés alá feküdt nemrég.

  „Az én esetemben orvosilag indokolt volt, a bőrömet nagyon megviselte a változás. Haskorrekción és mellplasztikán is átestem.”

 • Marion és Tabitha már 13 évesek.

  Kedd este tartották a 90-es évek nagysikerű fantasy-vígjátékának, a Hókusz pókusz 2. részének premierjét New Yorkban, amin természetesen a főszereplő Sarah Jessica Parker is tiszteletét tette. Ráadásul a színésznő nem érkezett egyedül a bemutatóra, elkísérte őt férje, a szintén színész Matthew Broderick, illetve ikerlányaik, Tabitha és Marion is. A 13 éves tinik ritkán szerepelnek szüleik oldalán, így alkalomról alkalomra rácsodálkoznak a rajongók, milyen gyorsan nőnek, és mennyire hasonlítanak híres szüleikre – Marion például egyértelműen apja génjeit örökölte, amit a kommentelők is kiszúrtak.

 • Samantha Cristoforetti, az Európai Űrügynökség űrhajósa a Nemzetközi Űrállomáson lévő kilátópontról készített látványos képet. Samantha, az Európai Űrügynökség űrhajósa a múlt szerdai orosz Szojuz-indításról készítette a felvételt. Az űrállomáson lévő kilátóhelyéről, a legénység által végzett kilövésnek a maguk mögött hagyott nyomát fényképezte, ami néhány megfigyelő fantáziáját be is indította.

  Amanda Kooser, a CNET weboldal tech-szakértője egy „angyali alakhoz hasonlította, aki kitárt szárnyakkal emelkedik fel Föld körüli pályára”. Az IFLScience blog pedig „nagy, lebegő űrangyalként” írta le. Az űrangyalnak tűnő képet azonban a tudományos lapok szinte egyöntetűen imádjak. A képeket itt tudja megtekinteni: