Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy brit család a saját padlásán talált rá a Harry Potter és a bölcsek köve című könyv egyik első kiadására, amely mostanra közel 6 ezer fontot (azaz 2,5 millió forintot) ér.

  Az egész úgy kezdődött, hogy Kirsten Kane édesanyja 2022 novemberében padlástakarítást végzett, amikor rátalált több gyermekholmi mellett J. K. Rowling nagy sikerű könyvének ritka példányára. A belsejébe Kirsten neve volt felírva, ezért az anyukája megkérdezte tőle, hogy meg akarja-e tartani. Azonban egy kis netes keresgélés után kiderült, hogy a regény első kiadás, amelyet a Bloomsbury Kiadó jelentetett meg 1997-ben, és egy kisebb vagyont ér. Végül a könyvet eladásra kínálták, amiből egy saját gyermekfelvigyázó vállalkozást indítottak be, amire már régóta spóroltak.

 • A Porsche egyik ázsiai évfordulója alkalmából egy szemkápráztató, limitált gyártású sportkocsi kollekciót mutatott be. A német márka harmadik évtizedét ünnepli Thaiföldön, ahol egy egyedi Porsche 911 Carrera GTS Thailand Edition modellel örvendeztette meg vásárlóit. A rendkívüli járgányok a thaiföldi kultúrában a hét minden napjának színe előtt tisztelegnek. A Queen Sirikit Nemzeti Kongresszusi Központban tartott gálaesten az autógyártó-óriás ezt az egyedi sportautót leplezte le, amelyet mind a hét elérhető színben kézzel festettek.

 • Nemrég indult TikTok-csatornájukon Korda Györgynek és Balázs Klárinak hazai sztárokat kellett felismerniük fotók alapján, ahol ByeAlexre nem ismertek rá, ellentétben Curtisszel és Marics Petivel. Mint kiderült, a nyilvános bocsánatkérésük során nem volt kéznél szemüveg, ezért sem látták tisztán a zenészt. Az X-Faktor mentora egyébként is híres arról, hogy sűrűn változtatja külsejét, ami megtévesztette a házaspárt, akik egyébként rendezvényekről jól ismerik őt.

  ByeAlex ugyanakkor nem vette zokon a történést, közösségi oldalán reagált is a házaspár videós bocsánatkérésére. Véleménye szerint Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően sem lenne oka elnézést kérni tőle, hiszen teljesen más generációk. 

  Azért se reagáltam az elmúlt napok felesleges lázító szalagcímeire, hogy »Korda György azt se tudja, ki ByeAlex«, és hasonlók, mert az eredeti videó is kedves a TikTokon. Továbbá azt is gondoltam, hogy csak azon a képen nem vagyok számukra ismerős, hiszem jellemző rám, hogy állandóan más a külsőm. Mert ha valakiről, hát róluk úgy gondolom, hogy képben vannak a mai zenékkel is

  – mondta ByeAlex, aki a házaspár legutóbbi nyilvános bocsánatkérését kedvesnek találta, és nem is számított ilyesmire.

  De ismétlem: nem is lenne miért elnézést kérni Korda Györgynek éntőlem. Egy viszont biztos: ilyen pozitív emberekre, erre a jó kedélyre, kedvességre és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek

  – olvasható a Facebook-posztban. A fent említett TikTok-videó, ahol a Korda házaspárnak hírességeket kellett felismernie, alább tekinthető meg:

 • Az idő múlása senkinél sem áll meg, ugyan vannak, akik előnyösebben korosodnak, míg mások talán kevésbé tudnak megbirkózni a ténnyel, de egy bizonyos: fiatalabb senki nem lesz. A Fókusz stábja annak apropóján, hogy miképpen viselik az öregedést, most itthoni hírességeket, sportolókat és sztárokat kérdezett a témában.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A 71 éves Pataki Ági szerint titok nincs, de módszer van: méltósággal kell kezelni az öregedést, és a kor múlásával azt ajánlja, hogy annak az illúzióját senki se kergesse, hogy képes lesz megtartani a fiatalkori énjét.

  Azt gondolom, hogy kívülről-belülről táplálnunk kell önmagunkat, és ezt a szó fizikai értelmében értem

  – mondta az egykori modell.

  Az ötvenes éveiben járó Yvonne Dederick üzletasszony a saját bevallása szerint a rendszeres testedzésnek és a tiszta étkezésnek tulajdonítja fiatalosságát, de korábban kipróbált már divatos szépségkezeléseket. Ugyan csak egyetlen krémet használ az arcára, de tökéletes smink és hajkorona nélkül sem szeret mutatkozni.

  Ellenben a 45 éves, korábbi válogatott labdarugó Kabát Petit a ráncok már kevésbé zavarják, de az őszülés gondolatától leveri a víz. Reggeli rutinként egy kis csipesszel húzza ki a fehér szálakat, mivel festeni nem szeretné a haját vagy az arcszőrzetét.

  Nem is nézek ki olyan rosszul, kicsit olyan Brad Pitt-es...

  – állapította meg magáról a sportoló, miközben a tükörképét pásztázta az ősz hajszálak után kutatva.