Lukács
1 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1188131278
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Visszavonul a színészettől Ryan Reynolds, legalábbis egy időre egész biztosan. A hírt maga a Deadpool sztárja jelentette be Instagramján, miután elkészült a karácsonykor az Apple TV+-on debütáló filmje, a Spirited című filmmel, amiben Will Ferellel közösen szerepel. Mint írta, szüksége van egy kis pihenésre, ami érthető, hiszen az elmúlt 5 évben számtalan blockbusterben vállalt főszerepet.

  Egyébként felesége, Blake Lively, aki köztudottan szeret trollkodni férjével, ezt sem hagyta szó nélkül: "Michael Cain már megelőzött" - utalva ezzel a brit színészlegenda korábbi bejeletésére.

  Reynolds ideglenes visszavonulása egyébként felveti a kérdést, hogy mi lesz így a 2022-ben esedékes Deadpool 3. részével, ami már a Marvel Filmes Univerzum (röviden csak MCU) részét képezné már.

 • A miniszterelnök Facebook-oldalán osztott meg egy rövid összeállítást, amiből kiderül, hogy mennyire szeretnek vele fotózkodni a magyarok.

  Önnek van már közös fotója a miniszterelnökkel?

 • Idén februárban röppent fel a hír, hogy visszavonul a színészkedéstől Emma Watson.

  GettyImages-1347211445
  Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

  A pletykákat a színésznő menedzsere és végül maga Emma is tagadta, így fellélegezhettek a rajongói.

  Azóta viszont nem igazán adott életjelet magáról, egészen mostanáig.

  Tegnap ugyanis újra nyilvános eseményen jelent meg, a londoni Earthshot nevű,  környezetvédelemmel kapcsolatos díjátadó vörös szőnyegén pózolt a kameráknak. Erre legutóbb 2019-ben, a Kisasszonyok bemutatóján volt példa.

 • Palik László életében számtalan változás történt az idei évben.

  Szakmai szinten is nagyot váltott, ugyanis három évad és 303 epizód után úgy döntött, hogy búcsúzik nemcsak az Exatlontól, hanem a csatornától is. Az ügyességi és vetélkedőműsor magyar változata még2019 januárjában indult el hazánkban, aminek első évadával tért vissza Palik a képernyőre, és azóta is ő volt a műsorvezetője.

  Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban

  – mondta Palik László a távozásakor.

  Egy biztos, a következő Exatlon-évad már egy másik TV2-s arccal tér vissza, de azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz Palik utódja.