Szervác, Imola
12 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Activision nem dolgozik tovább Jeff Leach nevű Call of Duty szinkronszínésszel, aki a Modern Warfare remake-ben a Ghost fedőnevű kommandós hangját adta és aki állítólag egy női streamert sértegetett.

  A hónap elején a streamer NitroLukeDX néhány klipet tett közzé a Twitteren, amelyekben Jeff Leach, a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékokban Ghost kódnevű kommandóst alakító szinkronszínész sértő megjegyzéseket tett egy női streamerre. A klipek szerint Leach még 2017-ben sértegette a dús keblű, női streamer ZombiUnicornt, azt állítva, hogy a

  „szörnyű dekoltázsára”

   támaszkodik, amiért akkoriban kitiltották a Twitchről, valamint a közelmúltban Leach egy másik játékosra tett megjegyzéseket, miközben a FacebookGamingen Warzone-t streamelt:

  S**** le a kövér, girhes f***-omat, te hülye k***.

  ZombiUnicorn egy videóban reagált, amelyben felszólította a FacebookGaminget és az Activisiont, hogy vállalják a felelősséget a Leach-csel való együttműködésért:

  Ez elfogadhatatlan. Ezek az emberek, mint Jeff Leach, nem fognak megváltozni. Nem változtak és nem is fognak. Vannak olyan emberek, akik elszúrják és hibáznak, de vállalják a felelősséget és megértik, hogy hibáztak. Elmélkednek és terápiát végeznek, dolgoznak rajta, és megpróbálnak jobb emberekké válni. De ez most nem ez a helyzet. Leach az iskolapéldája, hogy valaki, akiről évek óta dokumentálták, hogy pontosan ugyanolyan nőgyűlölő, szörnyű, rosszindulatú viselkedést folytat.

  Happy Badurday! I'm🔴LIVE: twitch.tv/zombiunicorn

  Közzétette: The Zombi Unicorn – 2020. május 2., szombat

  Ahogy arról a CharlieIntel is beszámolt, az Activision mostanra megszakította a kapcsolatot Leach-csel. A PC Gamer az Activisiont, és megerősítette ezt az információt:

  A szexizmusnak nincs helye az iparágunkban, a játékainkban vagy a társadalomban. Az Activision többé nem dolgozik együtt Jeff Leach-csel. Határozottan elítéljük ezeket a megjegyzéseket. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden játékos számára szórakoztató és biztonságos élményt nyújtsunk.

  Leach a Twitteren reagált, mondván, hogy a klipeket kiragadták a kontextusból, és azt mutatják, hogy „ahogy egy trollt leégetek a chatben”, és azért választották ki őket, hogy

  illeszkedjenek egy karaktergyilkos narratívába.

  (PC Gamer)

 • Kalifornia partjainál arra lettek figyelmesek, hogy valami különös állat van a homokban. Semmi rejtélyes űrlényszerűség nem volt benne, hisz ehhez hasonló hal fajtával már sokan találkoztak, ha más nem a Némó nyomában című filmben.

  184270916 10158370414122989 2090117536839215063 n

  Azért különösen érdekes, hogy a víz partra vetett egy ilyen korbácsoshalfélét, mert ez tényleg nem mindennapi. Leginkább azért nem, mert ez a fajta hal természetes közege az óceán mélyén van. A felszín közelébe se jön. 

  Ezért is, valamint azért is érdekes ez az eset, mert  ilyen sértetlenül került ki a szárazföldre. Egyelőre még nem sikerült megoldani a rejtélyt, de, ha a globális felmelegedést kezdjük el okolni, akkor talán olyan nagyot nem tévedhetünk. Persze az is lehet, hogy ez egy nagyon ritka és nagyon elszigetelt eset, amire nem lesz újabb példa még nagyon sokáig. Majd kiderül.

  (Huffington Post)

 • GettyImages-1205305669
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Caitlyn Jenner, aki újabban Kalifornia kormányzója szeretne lenni, a CNN-nek kifejtette, hogy nagyonis támogatja a halálbüntetést. A büntetés ezen formája egyébként legális az államban, de 2006-ban leállították, 2019-ben pedig a kormányzó, Gavin Newsom hivatalos moratóriumot is elrendelt. 

  Jenner azt is elárulta, hogy jó kormányzó lenne, mert 

  remekül tud hallgatni és szereti az ötleteket.

  És még csak innentől indult be a buli, ugyanis programjához hozzátartozik az is, hogy befagyasztaná az adókat és a szabályozásokat is. Mivel úgy gondolja Kaliforniában már azért is megadóztatják az ember lányát, ha kisétál az ajtón. 

  Amikor pedig megkérdezték tőle, miért kéne rá szavazni csak annyit mondott

  mert aranyos és imádnivaló vagyok. 

  Erős egyébként a mezőny a Kalifornia kormányzója tisztért, Jenner egyik riválisa például egy igazi medvével utazgat és kampányol, hogy így mutassa meg a benne rejlő vadállatot. 

  (via: indy100)

 • Szenzációs hír! Breaking!

  Pamkutya – illetve a Pamkutya nevű formáció egyik tagja – egy YouTube-videóban levette a két szemét eltakaró, divatos optikai készítményt, ami a korábban zenés paródiákkal, ma már komolyabb témákkal is operáló duó védjegye is egyben. Azaz: levette a napszemüvegét.

  scrnli 2021- 05- 12- 14-46-45.png
  Fotó: PamKutya / youtube

  És ez a több mint 6 percen át tartó produktum jelenleg közel 700 ezres nézettségnél tart.