Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rajongói pedig szívesen gyónnának is nála.

  Az X-Faktor mentora mindig megtudja lepni a népet, hol extravagáns hajviseletével, hol öltözékével, hol pedig mindkettővel – Alex pedig ezúttal sem hazudtolta meg magát. A napokban videóklipet forgatnak, méghozzá a Hermina Műemlék-Kápolnában, a környezet azonban nem volt elég, a hangulat kedvéért a ByeAlex és a Slepp mindegyik tagja papi jelmezbe öltözött. 

  na? ki jönne hozzánk egy jó istentiszteletre?

  – kérdezte Facebook-oldalán a zenész, később odabiggyesztve az 1 év hashtaget is, ezzel utalva arra, hogy a klip az azonos névre hallgató dalukhoz készül.

 • A szereposztás még nem teljesen nyilvános, a rajongók pedig megvannak győződve az ügyben, hogy Johnny is szerepet kapott a Netflix sorozatában.

  Mint írtuk, Tim Burton alkotása az Addams család jövevényére, Wednesdayre fog fókuszálni , a történet pedig rémegyszerűnek tűnik.  Wednesday Addams-t iskoláról iskolára adják egymásnak az intézmények, különc viselkedésével ugyanis sehol nem bírnak tanárjai és diáktársai. Szülei ennek szeretnének véget vetni, amikor a lányt beírhatják a titokzatos Nevermore Akadémiára, ahol annak idején ők is egymásra találtak.

  Azt, hogy kik alakítják majd a főszereplőket már rég tudni lehet, a teljes szereplőgárda azonban még leleplezésre vár – ennek okán indultak meg a találgatások, miszerint Johnny Depp is helyt kapott a sorozatban. Az információt elsőként a DeuxMoi néven fellelhető Instagram-oldal szerkesztője hintette el, azóta azonban még nem érkezett hivatalos megerősítés sem a Netflix sem Depp részéről.

  (Forrás: Just Jared)

 • Rajongói már aggódtak miatta.

  Nem kevesebb mint hét hónapos kihagyás után a Harry Potter-filmek 32 éves sztárja végre visszatért a közösségi médiába, és posztolt Instagram-oldalára – ráadásul nem is akármit. A jelek szerint Watson a Prada új illatának egyik kampányarca lesz, a színésznő azonban vitt egy kis csavart a történetbe.

  Amikor a Prada felkért, hogy legyek az új illatkampányuk arca, megkérdeztem, hogy rendezhetem-e azt. Hónapokkal később most mindannyiótokkal megoszthatom a belém vetett bizalom eredményét.

  Alig várom, hogy megoszthassam művészetem eme darabját, és remélem, hogy ti is annyira élvezitek majd, mint én a készítését. Soha nem tudtam volna ezt megcsinálni a hihetetlen munkatársaim nélkül. Köszönöm az időtöket, az elkötelezettségeteket, a tehetségeteket és a szenvedélyeteket

  – magyarázta Watson, hozzátéve, hogy rendezői debütálására és az illet megjelenésére is sor kerül a közeljövőben.

 • Méghozzá egy drón segítségével! 

  A negyven éves svéd labdarugó jelenleg egy sérülésből lábadozik, melyre talán nincs is jobb hely, mint egy luxusjacht, ami épp a tenger kellős közepén köt ki. Zlatan egy drón segítségével innen készített egy rövidke felvételt, mely bemutatta, hol is tölti most napjait, a látványra pedig egyáltalán nem lehet panasz.

  Látlak! 

  – írta a videóhoz az AC Milan játékosa, melyet alább tekinthet meg.