Csilla, Noémi
10 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal, hisz az elmúlt négy évben megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa is megkóstolta.

  A 20 éves srác csütörtökön Kauai szigeténél bodybordozott, amikor egy kétméteres tigriscápa megtámadta, de sikerült a 30 méterre fekvő partra kiúsznia, ahol a járókelők hívták a mentőket.

  McWilliamst néhány hónappal korábban Colorado állam nyugati részén medvetámadás miatt vitték kórházba. A szabad ég alatt táborozott, amikor alvás közben megharapta egy barnamedve a feje hátsó részét: az állat megpróbálta őt elhúzni, de a fiúnak sikerült a medve szemei közé csapni és túlélnie a kalandot. Korábban pedig Utah államban kirándult és megmarta egy csörgőkígyó, írja az MTI.

 • Aranysárgára festi a lemenő nap fénye az épülő Puskás stadiont. Leendő focikudarcaink, vagyis természetesen sikereink épülő helyszíne így néz ki a sportarénából. Két év múlva Eb-meccseket játszanak majd benne, ez minden pénzünket megér, ugye? Mondjuk kábé annyi el is megy rá.

 • Az ír farkaskutya 1961-óta az ír gárda hivatalos kabalaállata. A gazdák annak reményében ajánlották kabalának a fajtát, hogy a népszerűség majd növeli a fajállományt. Az ír gárda az egyetlen egység a brit hadseregben, melyet kutyájuk vezethet fel a katonai parádékon.

  Az ír farkaskutyák átlagosan 7 évig élnek, Domhnall, a gárda jelenlegi kabalakutyája pedig hat éves. Sok gárdista szerint derékproblémái miatt folyamatos ellátásra szorul, és valójában már itt lenne az ideje, hogy visszavonuljon. A gárdisták egész konkrétan úgy is jelezték az elégedetlenségüket, hogy valaki a nyugat-londoni barakkjuk falára felfújta, hogy "Igazságot Domnhallnak".

  A graffitit azóta lemosták, és a gárda állatorvosainak álláspontja szerint nem indokolt, hogy Domnhall visszavonuljon, szóval idén még biztos, hogy együtt fog menetelni a gárdistákkal. (Telegraph)

 • KZRwNx.gif

  A macskák ráadásul utcáról mentettek, és azért rombolnak neki olyan nagy lelkesedéssel a kutyának, mert azt hiszik, ő az anyjuk. Ha éppen utálja a világot, nézze ezt fél percig, és mindjárt jobb lesz!