Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ruben Östlund filmje, a Szomorúság háromszöge nem az a mozifilm, amit mindenkinek lehet nyugodt szívvel ajánlani.

  WH
  Fotó: youtube

  A film főszereplője, egy luxushajó alkoholista és cinikus kapitánya ( Woody Harrelson), aki egy celebekkel, influenszerekkel és a felsőbb tízezer krémjével indul útnak, akiket egytől egyig megvet. Azonban minden a feje tetejére áll, amikor hajótörést szenvednek, a kapitány pedig kénytelen lesz megtanulni összedolgozni az általa annyira gyűlölt figurákkal, ha életben akar maradni.

  Az biztos, hogy a Szomorúság háromszöge nem közönségfilm lesz, ugyanis már az előzetes is bővelkedik gusztustalan jelenetekben.:

 • Nem egyszer vádolták már kannibalizmussal a 35 éves amerikai színészt, a Discovery+-on hamarosan megjelenő dokumentumfilm pedig még több szörnyűséget tervez leleplezni.

  Mint arról az Index is beszámolt, Hammer ellen még 2021-ben indított eljárást a Los Angeles-i Rendőrkapitányság, miután egy akkor 24 éves, Effie nevezetű lány azt állította, hogy a színész 2017-ben négy órán keresztül erőszakoskodott vele, nem ez volt azonban az első eset, hogy baljós felhők jelentek volna meg Hammer feje fölött – pár hónappal korábban ugyanis az a hír kezdett el terjedni, hogy a színész arról fantáziál, hogy törné össze majd enné meg egyik barátnője bordáit

  Az ügy mostanra odáig fajult, hogy Hammer életéről egy egész dokumentumfilm is készülőben van, mely az előbb leírtakat bizonyítékokkal készül alátámasztani és még több szörnyűséget tervez leleplezni. Az előzetest alább nézheti meg: 

 • Kétségbeesetten keresik a színészt, aki megformálja a fiatal Vilmos herceget.

  Nem indul könnyen a Netflix népszerű drámasorozata, A Korona 5. évada, legalábbis a stábtagoknak biztosan nem. A szuperprodukció forgatása pár hét múlva kezdődik, ugyanakkor még mindig nem tudni, ki alakítja majd az ifjú Vilmos herceget, egyelőre ugyanis a készítők nem találtak megfelelő színészt. Nemrég egy internetes hirdetést is feladtak, hátha így nagyobb sikerrel járnak, az idő ugyanis sürget: az új epizódok novemberben elvileg már meg is érkeznek a streamingszolgáltató felületére.

  „Ez jelentős szerep ebben a díjnyertes drámában, és egy fizikailag igen hasonló szereplőt keresünk. A forgatás 2022. szeptember elején kezdődik. Előzetes színészi szakmai tapasztalat nem szükséges” - idézte a Metro a szóban forgó felhívást, amely szerint a színész és annak családja is komoly támogatásra számíthat a műsortól. Ennek ellenére biztos nem lesz könnyű dolga a szerencsés kiválasztottnak, hiszen kevesebb, mint egy hónap áll majd a rendelkezésére, hogy megfelelően felkészüljön.

  Ráadásul úgy tudni, nem csak Vilmos, de öccse, a még gyerek Harry megformálójának kiléte is kérdéses, amelynél szintén a külsőt és a tehetséget keresik a castingosok a tapasztalattal szemben. Szüleiket azonban biztosan Elizabeth Debicki és Dominic West alakítja majd.

 • A TV2 táncos vetélkedőjének új versenyzőit egy hétfői sajtótájékoztatón leplezték le, egy hazai lap információi szerint azonban eredetileg másképp nézett volna ki a felállás.

  A Dancing with the Stars harmadik évadában többek között ott lesz Rubint Réka, aki az előző évad nyertesével, Andrei Mangrával szántja majd fel a parkettet, de többek között Kulcsár Edinát, Vavra Bencét, Zimány Lindát és Csobot Adélt is láthatjuk majd hétről-hétre – a versenyzők teljesen névsoráról ebben a cikkünkben számoltunk be. 

  A Blikk azonban úgy tudja, ez a felállás nemrégiben még máshogy nézett ki, az előzetes tervek szerint ugyanis Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi edzője is a versenyzők között lett volna, az utolsó pillanatban azonban mégsem engedték, hogy részt vegyen versenyben.

  Nagy durranás lett volna, hiszen a Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbenést okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció 

  – mesélte a lapnak egy a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor, aki később hozzátette, hosszas egyeztetés után a produkcióvezetők végül úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak, a verseny ugyanis egy nagyon hosszú, komoly feszültségekkel járó, embert próbáló feladat, így nem akarták, hogy Shane az adások alatt esetlegesen úgy viselkedjen, amit majd később megbán.

  Egyszerűen nem szerették volna kitenni egyik táncost sem ennek a kockázatnak

  – fejezte be az informátor. A Blikk egyébként a TV2 sajtóosztályát is megkereste az üggyel kapcsolatban, akik semleges választ adtak kérdésükre, nem erősítették meg az állítások igazságtartalmát, de nem is cáfolták azt.