Jusztin
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mi is megírtuk, hogy a szerencsétlen sorsú, 25. James Bond-film forgatását a rendezőváltás és a premierdátumok tologatása után még egy kellemetlen esemény hátráltatta: a főszereplő Daniel Craig elesett, és ettől komolyan megsérült a bokája.

  A film stábja viszont most, bő egy hónappal a baleset után bejelentette: Craig a következő héten már újra forgatni fog. Erről egy fotót posztoltak a Bond 25 hivatalos Twitter-fiókján, amelyen Craig lábán ugyan még ott a sín, de már a konditeremben készül a munkára.

  A premierdátumot viszont, egyelőre úgy tűnik, nem befolyásolta a baleset, mivel azt már korábban is annyit tologatták, hogy elvileg el tudnak készülni a filmmel Craig bokája ellenében is 2020 áprilisáig.

  Daniel Craiggel 2015-ben mi is interjúztunk:

  Kapcsolódó

  Daniel Craig vagyok, nagypofájú

  Élete legsúlyosabb döntése volt, hogy elvállalta Bond szerepét, de már ő is érzi, hogy fizikailag kevésbé bírja. Saját bevallása szerint szokott hazudni az újságíróknak.

  bond25
  Fotó: Bond 25 / Twitter
 • Ebben a videóban pedig meg is mutatják, hogyan:

 • Annak idején bingózni jártak az angol Kettering település hatalmas épületébe a játék szerelmesei, aztán a hely ez év januárjában bezárta kapuit. 

  Nem kongott azonban sokáig üresen, bár valószínűleg nem pont úgy indult meg benne újra az élet, mint ahogy azt a városvezetőség szerette volna.

  A csarnok majdnem minden egyes négyzetcentijén marihuána-termesztés zajlott.

  De annyira, hogy a teremben nagyjából semmilyen mozgástér nem maradt, annyira fullon volt fűvel. 

  Untitled-2

  Ezzel a termesztők pedig közel évi egymilliárd forintnak megfelelő fontot kerestek össze.

  A rendőrségnek akkor tűnt fel, hogy valami nem stimmelhet a helyen, amikor fűszagot kezdtek el érezni az épület környékén. Rendőrkutyákkal bemasíroztak a terembe, ahol aztán feltehetőleg nem kis meglepetésükre konstatálták, hogy a berendezés az nagyjából kétezer ültetvényt takar. Bár a füvet lefoglalták, letartóztatás egyelőre nem történt az ügyben. (The Sun)

 • xfactor-breit

  Jonathan Frakest legtöbben a legjobb Star Trek elsőtisztjeként ismerik, ő volt a nőcsábász William Riker Jean-Luc Picard kapitánya mellett, de színészként egy csomó minden másban is feltűnt, például a Rejtélyes igazságok című, teljesen röhejes tévésorozatban is.

  A Rejtélyes igazságok lényege az volt, hogy részenként néhány egészen amatőr módon rendezett és játszott, de meghökkentő sztorit mutattak be, és a végén Jonathan Frakes megmondta, hogy ezekből mi az, ami igaz, és mi az, ami teljes kitaláció. De a sztorikat a színész mindig elcsépelt mondatokkal vezette fel, és most a jóisten munkáját elvégezve egy Twitter-felhasználó egy csodálatos csokrot szedett össze belőlük: