16:00, November 29.
Ecuador 0
Szenegál 0
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 0
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29.
Irán 0
Egyesült Államok 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 35 éves Sion Monty felhalmozta a kilókat, amikor kisfia, a most ötéves Tedi 2017 júliusában megszületett, és rossz étkezési szokásokba csúszott át, amikor a csöppség nem akart aludni. A férfi az elviteles ételekre és chipsekre hagyatkozva vészelte át a napot, amitől klasszikus „apatestet” fejlesztett ki. Súlya viszont annyira meggyarapodott, hogy ponton elhatározta, hogy tesz valamit az egészsége érdekében. Sion 2018 januárjában visszament az edzőterembe, és átalakította az étrendjét, elkezdte számolni a kalóriákat. Nyolc hónap alatt huszonöt kilót fogyott, miközben izmosodott és kockahasa is lett.

  Elmondása szerint a titok, hogy az évek során megőrizze fittségét, a tudatosság és a helyes gondolkodásmód volt, sok könyvet olvas a pozitív gondolkodásmódról, és az önbizalom fejlesztésről. Sion még fitneszversenyeken is elkezdett részt venni, most pedig egyéni coachinggal és a közösségi médiában megosztott tippjeivel segít megváltoztatni más apukák életét, akik megrekedtek a testképükkel kapcsolatban. Sion hetente ötször edz és ellenőrzi a kalóriabevitelét, de ragaszkodik ahhoz, hogy a testi átalakulás kulcsa a belső béke kialakítása.

 • GettyImages-1431182901
  Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

  Az akciófilm-sztár egy Instagram-videóban árulta el a rajongóknak, hogy régebben közel egy éven keresztül minden egyes nap útközben bement egy hawaii üzletbe, hogy ellopjon valamit. Ezeken a beszerzőutakon nem próbált soha semmi hatalmasat bezsebelni, szó szerint csak egy csokiszeletet csúsztatott el mindig a zsebébe.

  Felidézte, ahogy minden nap beugrott a kis éjjel-nappaliba, és elrakott egy kedvére való édességet, mielőtt elment volna az edzőterembe. Most, hogy híres filmsztárként dollármilliókat keres Hollywoodban, úgy döntött, jó lenne visszamenni és megfizetni az árát a régi meggondolatlanságának.

  „87-ben kilakoltattak minket Hawaiiról, és ennyi év után végre hazajöttem, hogy helyrehozzam ezt a hibámat” – mondta a Szikla, aki azt is bevallotta, ő és családja anyagilag „pokolian le voltak égve” ebben az időszakban, amikor körülbelül 14 éves lehetett. Elmondása szerint minden nap ugyanaz az eladó volt a kasszában, aki vélhetőleg nagyon is sejthette mit csinál, de soha nem buktatta le.

  Johnson most visszatért az egykori üzletbe, hogy megvásárolja az összes olyan csokoládé szeletjüket, amit régen elrakott, és arra kérte a dolgozókat, hogy bárki aki csak bejön hozzájuk, adjanak belőle neki ajándékba. „A múlton nem változtathatunk és azokon a butaságokon sem, amit esetleg elkövettünk, de néha lehetőségünk adódik feloldozást nyerni és jóvá tenni azokat - és talán még egy nagy mosolyt is csalhatunk néhány idegen arcára.”

  (via Ladbible)

 • Egy esküvői fotós ezer dollárt kaszál, miután megtalálta a jövedelmező piaci rést: olyan boldog párokról készít felvételeket, akik síelés közben kötik össze az életüket. A 29 éves Gabrielle Stowe mostanra akár nyolcezer dollárt is elkér a havas felvételekért, miután 2019 decemberében létrehozta a Ski The Day nevű vállalkozását. Rájött, hogy senki más nem fotózza az ifjú házasokat a lejtőkön, miután Wyomingban végzett egy ilyen munkát. És három évvel később azt mondja, hogy a kereslet minden eddiginél nagyobb, sőt az Egyesült Államokon belülről és külföldről is érkeznek felkérések.

  A hófödte lejtőkön készült képeket itt tekintheti meg:

 • Fotó: RTL II
  Fotó: RTL II

  VV Pirosnak lassan kezd elege lenni abból, hogy VV Barna több lánynak is csapja a szelet a villában, ezért szerette volna rövidre zárni a kettejük közti ismerkedést. A nyugiszobában a fiatal lány szemtől szembe mondta ki Barnának, hogy szeretne véget vetni a kettejük románcának. Mint mondta, úgy érzi „érzelmileg nagyot fog sérülni”, ha tovább folytatja a kialakuló kapcsolatot, és azt látja, hogy a férfi csak taktikázik. A nagy szakításnak viszont más vége lett, mint azt gondolta volna, ahelyett heves csókolózásba kezdett a luxusvilla szívtiprójával.