Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Többször tapasztalt paranormális jelenséget az otthonában.

  Már nem érzi biztonságban magát olaszországi villájában, ezért egyre sürgetőbbnek érzi a költözést Cicciolina, azaz Staller Ilona, a 300 négyzetméteres rezidenciára azonban nem talál vevőt. Az egykori felnőttfilmes úgy tudja, otthona egy ősi etruszk temetkezési helyre épült, ezért is szeretne mihamarabb szabadulni onnan.

  „Azt még nem tudom, hova szeretnék költözni, de abban biztos vagyok, hogy innen el akarok menni minél hamarabb. Ugyanis a település, ahol élek, ősi etruszk temetkezési helyre épült és a környék tele van régi sírokkal. Ez önmagában sem jó érzés, azonban nagyon furcsa dolgokat tapasztalok, amióta itt élek. 

  A legutóbbi eset nagyjából két hete történt az otthonomban. Egyedül voltam a házban, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy hosszúkás, áttetsző alak átsuhan a szobán, az ajtótól az ablak irányába, majd eltűnik. Érthető, hogy nagyon megijedtem, és sajnos nem ez volt a egyetlen eset. Olyan is előfordult, hogy a porcelánszobor magától leesett a polcról, amikor nem voltam a szobában és az ablakok is zárva voltak. Tehát kizártnak tartom, hogy a huzat lökte le

  – mesélte a Blikknek a híresség, akinek korábban is volt része paranormális élményben. Úgy véli, a legtöbb lélek ártó szándékkal érkezik, ezért mihamarabb menekülne a villából.

 • Az ő kegyeikért is versenyezhetnek a civil jelentkezők.

  celebrandi
  Fotó: RTL

  Immáron teljessé vált a Celebrandi szereplőinek névsora, kiderült, ki az az utolsó két híresség, akinek szíveiért civil versenyzők szállhatnak harcba hamarosan az RTL új társkereső realityjében.

  Frohner Fecó, Schumacher Vanda, Köcse György, Bogdányi Titanilla, Jázmin Viktória és Lukács Miklós mellé Danics Dóra énekesnő és az Éjjel-nappal Budapest egykori színésze, Papp Zsombor csatlakozik majd.

  A sorozatsztár a Fókusznak elárulta, egy ideje szingli már. Nincs ideálja, de tudja, olyan hölgyet keres maga mellé, aki mellett új kalandokban lehet része.

  „Tudjon nekem új dolgot mutatni, mert szerintem ezért jó egy párkapcsolat, ha egymást tudjuk építeni. Szeretek új embereket megismerni, kíváncsian várom a lányokat, hogy milyenek lesznek a randik.”

  Az X-Faktor első női győztesének konkrét tervei vannak, amelyekhez többé-kevésbé tartja magát:

  „Van egy elképzelés a fejemben, tehát az agyam mondja, hogy legyen nagyon intelligens, legyen humora, marha jól nézzen ki, legyen EQ-ja, aztán soha nem azt választom. Általában az őszintétlenségbe szaladok bele” – mesélte Danics, aki szerint nehéz dolga volt korábban az ismerkedéssel hírneve miatt.

  „Ha valaki nagyon bejön, akkor meg teljesen átváltok Bridget Jones-szintre. Azt is fogják majd látni a nézők, hogyha nekem valaki nagyon tetszik, mert akkor elkezdek majd bénázni.”

 • Mint az mi is megírtuk Vastag Csaba és szerelme, Domján Evelin nemrég titokban örök hűséget fogadtak egymásnak. A 41 éves énekes elmondhatja magáról, hogy az évek során sikeres előadóvá vált, illetve a szerelmi élete is révbe ért. Mostani idilli kapcsolatával együtt azt sem tagadta soha, hogy korábban szerette járni az éjszakákat szórakozni, és időbe telt, mire fejben is megérett arra, hogy végleg megállapodjon.

  Tavaly augusztusban jegyezte el barátnőjét Vastag Csaba. Az énekes sokáig Görgényi Fruzsina színésznővel alkotott egy párt, majd közel egy évvel szakításuk után Domján Evelin oldalán talált rá a boldogság. A hírről a Blikk számolt be elsőként, akik keresték a zenész menedzsmentjét is, ám ők nem akarták sem megerősíteni, sem megcáfolni az értesülésüket. Most viszont Vastag a saját Instagramján osztott meg egy képet, amely az esküvőjükön készült.

  Életünk legfontosabb napja

  – írta posztjában az énekes, aki azt ígérte követőinek, hogy a nagy nap részleteit egy videó formájában is megosztja majd.

 • A csöppség éppen ma, azaz pont az édesapja születésnapján jött a világra. Duplán ünnepelhetnek.

  Békefi Viktória és férje, Feng Ya Ou Ferenc egy új videóklippel üzenték meg, hogy megszületett első közös gyerekük. A dal a Várnak rám címet kapta, ami azért is érdekes, mert a kislányt június 6-ára várták, ám az énekes-színésznő pár nappal túlhordta őt. A közösségi oldalukon még tippeket is kértek a szülés beindításához. 

  Habár sejtettük, hogy a szülinapomkor már hárman ünnepelhetünk, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy éppen a 32. születésnapomra érkezik. Ez a legnagyobb ajándék, amit valaha kaphattam az élettől. Szerencsére minden rendben zajlott, Viki is jól van. Alig vártuk, hogy szétkürtölhessük a világnak, hogy mennyire boldogok és teljesek vagyunk!

  – üzente az énekes a kiadóján keresztül. A Várnak rám című daluk klipjéből az is kiderül, hogy a csöppségnek a Mei Liza nevet adták.