Jusztin
13 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hamarosan visszatér a világ legkanosabb valóságshowja a Too Hot to Handle a Netflixre. A játék lényege, hogy nagyon csinos, nagyon szexi, nagyon szép, nagyon jó testű, de kevésbé okos embereket összezárnak egy tengerpartra, ahol egyetlen szabály van csak, hogy 

  tilos bárminemű érintkezés.

  Mármint szexuális jellegű. A műsor tanulsága az, hogy elég legyen már rohanó világunk felszínességéből, ideje a szép embereknek is mélyebb kötődéseket kialakítania. 

  A trailer alapján semmi nem változott az előző évadhoz képest, ami óriási sikert aratott. Az mindenképpen csodálatos teljesítmény, hogy sikerült összeszedni egy maroknyi nagyon jól kinéző, angolul beszélő embert, aki őszintén meg tud lepődni az egyetlen, de legfontosabb szabályon.

 • Egy nő azt állítja, hogy még nincs is egy éves a fia, de már olyan "ügyes", annyira jól ért a technológiához, érzi a modern eszközöket, kiigazodik a mai online közegben, hogy simán el tudott költeni 10.837 dollárt a Tesla applikációján keresztül. Berendelt egy masszív frissítést, ami a teljes önvezető üzemmódot tartalmazza. Mire az anyuka ezt észlelte, addigra már túl késő volt, mivel letelt a 48 órás lemondási, visszatérítési idő. A frissítés pedig meg is érkezett az autóra, ahogy az látszik is a TikTokra- feltöltött videón, amin a Teslája kivezeti magát a garázsukból.

  Érdekes történet, de van azért egy olyan fura érzése az embernek, hogy azért ekkora összegeknél azért csak jelez a bank, nem? Illetve milyen biztonsági rendszer, milyen azonosítás előzte meg a pénz kifizetésének jóváhagyását? Minimum egy arcfelismerés vagy egy ujjlenyomat beolvasás kellett a fizetés véglegesítéséhez, nem? Szóval egyelőre csak az anyuka részéről ismerjük a történetet, ami lehet, hogy egy kicsit hiányos. Lehet, hogy nem figyelt eléggé a gyerekére, aki ezért képes volt úgy nyomogatni anyja telefonját, hogy összehozzon egy ilyen hatalmas kiadást. És igen, felmerülhet kérdésként az is, hogy nem felelőtlenség egy 10 hónapos gyerek kezébe okostelefon adni?

  @stayfitstaylit

  Well our son decided we needed the self driving package we debated on before 🥲😬💀 #tesla #teslaworld #ohno #foryou #fyp

  ♬ Oh No - Kreepa

  (indy100)

 • A Shotgun Wedding forgatása után Jennifer Lopez egy újabb filmes projekten dolgozik, amiről tegnap posztolt először Instagram-oldalán. 

  tk3s 20051013 eee t14 058
  Fotó: Toronto Star / Northfoto

  A film - aminek főszereplője és producere is ő lesz - várhatóan egy techno sci-fi thriller, ami a Netflixen lesz elérhető, a címe pedig Atlas. A stílus nem áll teljesen távol tőle, hiszen korábban szerepelt már az Anakonda és A sejt című filmekben. JLo az emberiség jövőjének megmentéséért küzd majd, ezért szembeszáll egy mesterséges intelligenciával rendelkező robottal, aki úgy döntött, hogy az emberi faj kiirtása az egyetlen módja annak, hogy véget vessen a háborúnak és békét hozzon a világra.

  A sztori tehát egyelőre nem tűnik formabontónak, de talán új megközelítésből láthatjuk majd ezt a történetet.

  (Forrás: EtOnline)

 • GettyImages-1323761440
  Fotó: Uefa / Getty Images Hungary

  Paul Pogba követte Cristiano Ronaldo példáját, és eltávolított egy üveget az egyik eseményen. Az ominózus pakolásra a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón került sor, miután Franciaország 1-0-ra legyőzte Németországot, ahol Pogbát a meccs legjobbjának választották.

  Nemrég Ronaldo azzal került be a hírekbe, hogy eltávolította a kólás üvegeket a képből, amivel a márka négy milliárd dollárt vesztett a sajtótájékoztató alatt, Pogba még tovább ment és egy másik hivatalos szponzort, egy sörmárkát szedett le az asztalról és így a kameraképről is.

  Bár a sör alkoholmentes volt, Pogba hívő muszlim, ezért vallása tiltja az alkoholfogyasztást.

  Pogba Ronaldo 

  Igyál vizet!

  kijelentésével ellentétben nem kommentálta tettét. 

   (via: indy100)