Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Virgil
1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A baba sikeresen ellopta a showt.

  elonmusk
  Fotó: Youtube / SpaceXly

  Æ A-Xii tavaly májusban született, a napokban pedig már Zoomon is megcsodálhattuk őt. A másfél éves baba Elon Musk ölében ücsörögve élvezte édesapja prezentációját, és nem túlzás azt állítani, hogy voltaképpen az egész megbeszélés az ő kis előadásáról szólt. X Æ A-Xii Musk többször köszönt és integetett az őket nézőknek, mire multimilliárdos sem tudta megtartani a komolyságát.

  Elon Musk és a baba édesanyja egyébként idén szeptemberben váltak külön. A 33 éves énekesnő, Grimes három évig volt a mérnök párja.

 • Szombaton rendőrautók zárták le a belváros egyik központi utcáját, még vízágyút is felvonultattak. 

  Gondolhatnánk, hogy a vasárnapra tervezett tüntetés miatt látható ez az erődemonstráció, de nem. Az 1990-es taxisblokádról forgatnak filmet Köbli Norbert forgatókönyve alapján.

  Az országot négy napra lebénító és a nem sokkal azelőtt megválasztott Antall-kormányt csaknem megbuktató sztrájk a benzinárak drasztikus megemelése miatt robbant ki. Akkor a fővárost alig lehetett megközelíteni, és a metrót leszámítva a tömegközlekedés is szünetelt Budapesten, most viszont csak az Alkotmány utcában állt le a forgalom. 

  A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő Blokád 48 naposra tervezett forgatása október 20-án kezdődött el. A számos helyszínen és két idősíkban játszódó filmhez Budapesten a Szabadság és az Erzsébet hídon, a Magyar Tudományos Akadémián, a Parlamentnél és a BM-kórházban rögzítenek jeleneteket, de forgatnak a budaörsi laktanyában és Százhalombattán is. 

 • Simon Wiltshire éppen egy csapat dámszarvast figyelt meg, amikor egy fiatal szarvas közelebb merészkedett a fotóshoz.

  A barátságos egyed mintha megértette volna, hogy képek készülnek róla, ezért elkezdett különféle grimaszokat vágni a kamerába. Az eredmény zseniális lett, az arckifejezéseket pedig mintha Jim Carrey-től tanulta volna.

 • Egy életre szóló élményt szerzett a Dél-Afrikában található RockFig Safariban az a nő, aki épp medencézett, amikor egy elefántnak felkeltette az érdeklődését.

  Lisa Saint szemtől szemben találta magát a játékos állattal, ami a medencéből felszívott vizet fröcskölte a nőre, és ezt sikerült is lencsevégre kapni. Az elefánt ezután Lisa reakciójára várt, aki inkább nem viszonozta a fröcskölést, mondván, jobb, ha nem ingerli az állatot.

  Lisa később elmondta, hogy sem ő, sem pedig a férje, Clint Saint, aki utazásokat szervez a szafariparkokba, nem tapasztalt még csak hasonlót sem.

  A hihetetlen jelenetet Lisa csoportja is végignézte, ugyanis a nő idegenvezetőként dolgozik a szafariparkban. A videó hamar felkerült a netre, ahol már milliók nézték meg.