Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korántsem felelt meg a színésznő elvárásainak, mégis udvarolt neki.

  A Kanadából pár hétre hazatérő színész-testépítő, Gömöri András Máté volt a vendége legutóbb a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorának, aki nem csupán kihívásokkal teli gyermekkoráról és a torontói életéről, hanem feleségével, Polyák Lillával való kapcsolatáról is mesélt.

  Az Operettszínház egykori sztárja elárulta: bár minden ellene szólt, szerelmük mégis lángra kapott a nála 16 évvel idősebb színésznővel, akit a Marie Antoinette című musical révén ismert meg. Mint mesélte, a darabban, amelyben szeretőket játszottak, intim jelenetek is voltak, ezért elhatározta, hogy nem a csókjelenetekkor szeretne bemutatkozni Polyáknak.

  Mondták, hogy lesz egy koncert a próbák előtt, és én kértem, hogy segítsenek nekem jegyet szerezni, mert el akarok menni megnézni, és akkor utána rá tudok írni egy SMS-t, hogy gratulálok, nagyon örülök és nagyon várom a közös munkát. Ezt meg is tettem, elküldtem az SMS-t, és később visszahallottam, hogy: »Na, ki ez a kis takony? Még el sem kezdtünk dolgozni, és már most nyomul meg nyomaszt, hát köszi szépen!«

  – emlegette fel kapcsolatuk kezdeti időszakát Gömöri, hozzátéve, ő volt az, aki megtette az első lépést, de nem volt könnyű dolga, mert a színésznőnek a barátnői nem meséltek feltétlenül pozitív dolgokat róla.

  „Ha valaha voltam nehéz helyzetben csábítás terén, akkor az Lilla volt. Nála olyan szinten indultam hátrányból... Egyrészt akkoriban volt egy nem túl pozitív renomém a színház világában. Fiatal, mondhatni jókiállású gyerek voltam, szerettem éjszakázni, szerettem a nagy premierbulikat meg a nagy pesti partikat. Volt egy rossz hírem, és tudtam, hogy ez nem fog segíteni. (...) 

  Aztán később azt is megtudtam, hogy neki volt egy listája. Akkor nem olyan régen volt túl a váláson az előző házasságából, és volt néhány pontja, hogy kivel biztos, hogy nem. Minden pontot kilőttem: színész, fiatalabb, nincs biztos hátterem, lássuk be, nincs örökölt családi pénzem vagy bármi hasonlóm, nagy értékem, biztos megélhetésem, satöbbi... Tehát az összes pontját kihúztam, hogy én egyik sem vagyok

  idézte a 24.hu a színészt, aki ennek ellenére is udvarolt Polyáknak, akivel 2016 óta alkot egy párt, de 2018-ban feleségül is vette. A színésznő azt megelőzően Homonnay Zsolt házastársa volt, de Nagy Ervinnel is egy párt alkotott, akivel nem mindennapi okokból szakítottak.

  Semmilyen észérv nem szólt kettőnk mellett, és ő ezzel harcolt is egy darabig

  – emelte ki Gömöri, aki Kanadában nem csupán az egyetemi tanulmányaival foglalkozik, hanem dolgozik is: raktárosként vállalt munkát, hogy meg tudjanak élni. Csaknem egy éve élnek kint.

 • Itt-ott megereszkedett a bőre.

  Két hónap kihagyás után újra belevágott az edzésbe és az életmódváltásba Zámbó Krisztián, akinek könyök- és csuklótörése miatt kellett kényszerpihenőt tartania. Zámbó Jimmy legidősebb fia a fogyás miatt ráadásul úgy döntött, plasztikáztatja az arcát, mert szerinte közszereplőként fokozottan oda kell figyelnie a megjelenésére.

  Nagyjából három év után megborotválkoztam, és kénytelen voltam szembesülni a szomorú ténnyel, hogy itt-ott megereszkedett az arcbőröm, ami nem csak a koromnak, de annak is köszönhető, hogy az utóbbi időben leadtam jó pár kilót. Egyrészt hiú ember vagyok, másrészt pedig úgy gondolom, közszereplőként fokozottan oda kell figyelnem a megjelenésemre, ezért úgy döntöttem, hogy orvosi segítséget is igénybe veszek annak érdekében, hogy javítsak az összképen

  magyarázta a Blikknek Zámbó, hozzátéve, nem szeretne drasztikus változást, csak a megereszkedett bőrt szeretné korrigáltatni az arcán és a nyakán, a beavatkozás előtt azonban még van egy kis dolga. Plasztikai sebésze meg is nyugtatta, hogy nem fog belőle nőt csinálni.

  „Első körben szeretnék leadni néhány kilót, ugyanis a fogyás az arcomon is meglátszik, így mindenképpen utána érdemes megcsináltatni a műtétet. Most nagyjából száz kilót mutat alattam a mérleg, de az a cél, hogy ezt a számot egy tízessel redukáljam a beavatkozás előtt” – árulta el az énekes, aki tavaly már jelezte, hogy szívesen megmérettetné magát a Sztárbox ringjében .

 • Közel egy évvel ezelőtt ért véget a felújítás első köre Csobot Adél és Istenes Bence balatoni házánál, akik két közös gyermekükkel már be is költöztek az ingatlanba. Bár több ismerősüktől megkapták, hogy a budapesti nyüzsgés után vidéken csak unatkozni fognak, ám az énekesnő és a műsorvezető pont ennek ellenkezőjére vágyott. A jelek szerint van dolguk bőven: az X-Faktor felfedezettje a minap például arról posztolt a közösségi oldalán, hogy kertjükben paradicsom és paprika is terem, de pár héttel ezt megelőzően a fürdőszobájukba is betekintést engedett.

  Csobot Adél végül a konyhából is mutatott pár részletet egy rövid főzős videó keretein belül. Az énekesnő az egyik gyerekkori kedvencét készítette el, aminek párja, Istenes Bence kifejezetten örült. Meg is jegyezte, hogy pontozni fogja az ételt. A tévés a főzés kapcsán a felvétel végén, kóstoláskor és később kommentben is odapörkölt az énekesnőnek, mire nevetésben törtek ki. 

  Korábban én már főztem @mate_szabi_-nál, így gondoltam, áthívom én is egy kis főzőcskére. Verza készült, amit ezer éve nem ettem, ugyanis ezt az ételt szülővárosomban, Aranyosgyéresen ismertem meg a nagyszüleimnél, és kisgyerekként ettem utoljára. Izgi volt megfőzni! Köszönöm neked, Szabi, a segítséget! @benistenes mennyire örült annak, hogy főztem??!!

  – vetette fel a kérdést Csobot a videónál, amihez Istenes válaszként azt írta néhány sírva nevetős emoji kíséretében, hogy:

  Nagyon várom a következő szponzorposztot, hogy végre megint legyen ebéd itthon!

 • A nézők döntenek a lány sorsáról.

  vvreni
  Fotó: RTL

  Véghajrához ért a ValóVilág, a hétvégén kiderül, ki nyeri meg a valóságshow 12. évadát.

  Dorka vasárnapi kiesése után már csak öten maradtak versenyben: Ádi, Geri, Giada, Kikidi és Reni, aki a hétvégén tudta meg, hogy teherbe esett a villában. Ennek ellenére úgy döntött, folytatja a játékot, bár társai ezt annyira nem szeretnék, hiszen a hétfő esti kiválasztáson ő kapta tőlük a legtöbb jelet.

  Ugyan a zöld kendő a karjára került, közel sem biztos, hogy kihívásra is sor kerül: a nézők kezébe került a lány sorsa, miszerint párbajon méri-e össze erejét egy társával, vagy anélkül távozik majd a játékból – ebben az esetben viszont plusz 5 millió forinttal növekszik majd a fődíj. A nézőknek a szerdai összefoglaló kezdetéig van lehetőségük szavazni.