Ivett, Frida
6 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2021-05-03T213830Z 1269201564 RC2L8N9R5KSX RTRMADP 3 PEOPLE-BILL
  Fotó: Shannon Stapleton / Reuters

  A New York Post szerint Bill és Melinda Gates már márciusban megtervezte válásuk bejelentésének forgatókönyvét, és a Microsoft alapítójának leendő exfelesége arról is jó előre gondoskodott, hogy

  eltűnhessen a rázúduló médiafigyelem elől.

  Természetesen nem egy eldugott halászfaluban húzta meg magát, hanem napi potom 132 ezer dollárért (40 millió forintért) kibérelte a Grenadához tartozó Calivigny-szigetet, ahol gyermekeivel és barátaival várja, hogy elcsituljanak a hullámok körülötte.

  A családtagok közül egyedül Bill Gates nem kapott meghívást a luxusszigetre, ami nem is csoda, mivel a hírek szerint Melinda kezdeményezte a válást, és az egész família támogatta őt a döntésében.

 • A járvány nagyon sok kárt okozott a zeneiparban dolgozóknak, van azonban egy csapat, amely furcsa módon az első hullám hatására alakult. 

  A Kultúrkör egy szegedi fiúkból álló zenekar, amelynek tagjai a járvány alatt álltak össze. Persze nem csak a közös muzsikálás miatt találkozgatnak a fiúk, barátként is nagyon sok időt töltenek együtt. Eddig három dallal büszkélkedhetnek, ma este pedig megérkezik a negyedik is, amit este 7 órakor a Stenk oldalán lehet megtekinteni. 

  A stáb meglátogatta a zenészeket egyikük albérletében, ahol a júniusban megjelenő nótájukba is belehallgattak. Hogy mi mindenről meséltek még, az a Stenk videóriportjából kiderül. 

 • A rapper pár napja egy nagyon kedves videót osztott meg Adonisról, ahogy teljes ámulatban, szinte a képernyőhöz ragadva nézi az NBA egyik meccsének közvetítését.

  A kisfiú alig múlt el három éves, de már most imádja a kosárlabdát, és eléggé úgy tűnik, hogy az NBA legtehetségesebb kosárlabdázója, Lebron James a kedvence. Egy ponton még a kamerához is odafordul kikerekedett szemekkel, annyira lenyűgözi a látvány. 

  Ezek szerint nem csak stílusban, de ebben is biztosan Drakere ütött, aki gyakran látogat el élőben is, és nézi az első sorból a kosármeccseket.

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Az angol királynő igazi szakértőnek számít az alkoholos italok területén. A Bild összeállítása szerint ebéd előtt egy gyűszűnyi gint és vermutot iszik, citrommal és sok jéggel. Ebédnél borozgat, este száraz martinit iszogat, és lefekvés előtt még egy

  pohárka pezsgőt is elkortyol.

  II. Erzsébet azonban 95 évesen sem fél váltani, és most piacra dobta saját sörét, amelyet a sandringhami birtokon termesztett árpából főznek. Íme:

  A lépésre pár héttel Fülöp herceg halála után került sor, aki nagy sörrajongó volt. Amikor 2000-ben Rómában Giuliano Damato olasz miniszterelnök vacsorát adott  a tiszteletükre, a következő szavakkal utasította vissza a felkínált bort:

  Hozzanak inkább sört. Mindegy milyet, csak sör legyen!

  II. Erzsébet most talán férje emlékének tiszteletére mindjárt két sört is piacra dobott: a Sandringham Golden IPA és a Sandringham Best Bitter már kapható is a birtok üzleteiben, üvegenként 1600 forintnyi összegért.