16:00, December 09.
Horvátország 2
Brazília 1
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09. ÉLŐ
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dylan Minnette és Lydia Night szerettek volna minden találgatás elébe menni, és ők maguk jelentették be: szakítottak.

  A 13 Okom volt sztárja és kedvese 2018 óta alkottak egy párt, de most eljött az ideje annak, hogy külön utakon folytassák az életüket. 

  "Sok találgatást láttam mostanában, és szeretném én magam tisztázni: Dylan és én úgy döntöttünk, hogy szakítunk. Szeretjük egymást és törődünk is a másikkal, ezen nem változtat semmi, hiába lép az életünk egy új szakaszba. Kérlek tiszteljétek a magánéletünket az elkövetkezendő időszakban" - írta Instagramon Lydia.

 • A Sárkányok Háza Emmy-díj esélyes színészét nagyon megérintette karaktere búcsúzó jelenete.

  Minden kétséget kizáróan élete alakítását nyújtotta Paddy Considine Viserys királyként az idei év egyik legnagyobbat szólt sorozatában, a Sárkányok Házában. A brit színész játéka még a Trónok Harca-könyvek szerzőjét, George R. R. Martint is elbűvölte, Considine azonban sokáig nem volt hajlandó visszanézni magát. 

  Spoileres tartalom következik ezután, hiszen ennek oka leginkább karaktere súlyos betegsége volt. Viserys egy leprához hasonló, borzasztó leépülést okozó kórságban szenvedett, ami miatt a király a széria második felére nem csak súlya nagyjától szabadult meg, de bőrétől, sőt több testrészétől is. Az élethű sebeken a maszkmestereknapi 5 órát dolgoztak.

  „Nem néztem meg a 8. epizódot, ellenben a feleségem és a lányom igen, és nagyon felkavarták őket a látottak” – kezdte a színész, aki végül felesége unszolására mégis megtekintette haldokló jeleneteit. 

  „Évekkel ezelőtt láttam, ahogyan az édesapámat elviszi a rák, és nagyon gyors volt a leépülése a diagnózis után. Tudod, pillanatok alatt csont és bőr lett. Szóval amikor a feleségem megmutatta az epizód végét, és láttam az arcomat, könnyekben törtem ki, mert az apámat láttam ott fekve, amint haldokol, és ez a kép sokkolóan hatott rám. Nagyon, de nagyon felzaklatott a dolog ” – idézte Considine szavait az IGN.

 • A Netflix berendelte a Wednesday második évadát, ami 2024-ben érkezik a streaming szolgáltató kínálatába. 

  Jenna
  Fotó: YouTube

  Az új évadban hangsúlyosabb szerepet kap az Addams család  többi tagja, valamit a színészekhez csatlakozik Anjelica Huston és Joan Cusack is. Úgy tudni, hogy Huston karaktere veszi át a Nevermore Akadémia igazgatójának helyét, Cusack pedig egy titokzatos figurát fog alakítani az évadban, akinek köze lesz Galpin seriffhez.

  Az új évad ismételten Romániában forog majd, és Jenna Ortega természetesen visszatér a címszereplőként, de Christina Ricci és Catherine Zeta Jonestól sem kell búcsúzni.

 • Dwayne Johnson és Chris Evans főszereplésével érkezik a Red One című karácsonyi akció-vígjáték, amiben a Pókember-filmek J. Jonah Jamesonját is alakító J.K. Simmons is szerepelni fog, méghozzá egy rommá gyúrt Télapóként.

  A most 67 éves Simmonstól nem áll messze a gyúrás, elvégre a Whiplashben is irigylésre méltó formában volt, de az Igazság Ligájának Gordon felügyelője kedvéért is ellátogatott a konditerembe, holott nem sokat szerepelt a filmben.

  Dwayne Johnson Twitteren osztott meg most néhány fotót színésztársáról, aki előtt emeli kalapját még ő maga is.

  "Hölgyek, urak és gyerekek! Bemutatom a legmenőbb, legerősebb, és egyben legkedvesebb Télapót." - írta a Szikla, aki azt ígérte, nagyon sok örömet fog okozni a képernyőn Simmons karaktere.