Tibor
2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hanem a havas Karancs látszik Mátraszentlászló közeléből fotózva

  2021. április 14-én.

 • giphy (50).gif
  Fotó: giphy.com

  Chris Crocker 2007-ben készítette el azt a videót, amiben egy lepedő mögött sírva könyörög az embereknek, hogy hagyják végre békén Britney Spearst. 

  Most árverésre bocsátotta a felvételt egy úgy nevezett nem behelyettesíthető érme formájában. A licitálás elég szoros volt két személy is folyamatosan emelte a tétet, míg az egyikük, akinek a kiléte nem publikus, az árverés lezártával meg nem nyerte a a felvételt, aminek az értéke a licitálás végén 13 millió forint lett.  

  Cocker azután döntött úgy, hogy megválik a videótól, amit eredetileg a MySpace posztolt, miután az elmúlt 14 évben több hátrányos megkülönböztetés is érte miatta, de soha, semmilyen pénzt nem látott belőle.

   (via: Rolling Stone)

 • Chris Brownnak több esete is volt már a törvénykezéssel, nem egyszer fordult elő ugyanis, hogy nem tudott uralkodni az indulatain, és eljárt a keze. A legnagyobb port kavaró ügye 2009-re datálódik, akkor esett neki (ex)barátnőjének, Rihannának. Akkor öt év felfüggesztettet kapott, de koncert után is vártak már rá rendőrök bilinccsel a kezükben.

  A rapper most senkit sem bántott, a kutyája viszont igen. Kaliforniai lakásába két takarítónőt fogadott fel, akik naponta 600 dollálért (kb 180 ezer forintért) rakták rendbe az ingatlant hetente kétszer. Brown kutyái többször is támadtak már emberre, így mindig elkülönítették őket, amíg a takarítónőt a ház körül dolgoztak. A napokban azonban az egyik kaukázusi juhászkutya elszabadult, és komolyan megtépázta a fiatalabbik nőt – írja a TMZ.

  A Chris Brownt beperlő alkalmazott azt mondta, hogy a húga éppen a porszívót ürítette a hátsó kertben, mikor a kutya rávetette magát, és több mint hétcentis cafatokat tépett le a karjából, de megharapta az arcát és a lábát is. Brown maga hívta a 911-et, miután a felbőszült állatot lerántatták a sokkos állapotban lévő nőről, a sérült alkalmazott nővére nem elégszik meg ennyivel. Mivel a húga az eset óta szorong és pánikrohamai vannak, úgy véli, megilleti őt némi kártérítés – nem beszélve arról, hogy a jelenetet látva azt hitték, a húga bele fog halni a vérveszteségbe.

 • Éppen az új otthonuk felújításába kezdett egy pár, amikor a padlószőnyeg felszedésekor érdekes dolgot találtak. Az alatta lévő padlódeszkára egy életnagyságú Monopoly-tábla volt felfestve. A tábla meglepően részletesen adja vissza az eredeti játék elemeit, de méretarányos bábukat és hamis pénzt nem találtak hozzá. Ezeket azért könnyen lehet pótolni, ha végül úgy döntenének, hogy megtartják a játékot.

  Az egyik hozzászóló szerint a környéken több ilyen és ehhez hasonló, felfestésekkel ellátott alagsor is lehet. Szerinte az 50-es évek közepén készültek, és így akarták magasabb áron eladni a házakat.

  Egyesekben nosztalgikus érzéseket keltett a kép, ugyanis gyermekkorukban mindig ilyet szeretettek volna. A poszt megjelenése óta nincs hír arról, hogy végül lefedik-e valamivel a társasjátékot, de többen is győzködik a párt, hogy hagyják meg a padlót eredeti állapotában.

  (Forrás: Indy100)