Tamás
-7 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • cica.png
  Fotó: instagram

  9gag osztotta meg Instagram-oldalán az amaccho5160 nevezetű Instagram-profil képét, amin egy macska olyan pózokat vesz fel, mintha mikrofon lenne a kezében, és éppen Whitney Houston I Will Always Love You című dalának refrénjét üvöltené a közönségnek. A macska a 9gag-en hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, hiszen nemsokára egymillióan kedvelik a fotósorozatát.

  Ui.: Remélem, már mindenkinek megy a dal a fejében. Ha nem, akkor itt van, hogy ne kelljen sokat keresgélni: 

 • amadeus.gif
  Fotó: giphy.com

  Az Indexen ma Mozart-nap van, ez alkalomból pedig meg is osztanánk olvasóinkkal egy kevésbé köztudott tényt: Wolfgang Amadeus Mozart technikailag 

  nem is volt osztrák. 

  A zeneszerző 1756-ban született Salzburgban, igen ám, de a város akkor még nem volt része az Osztrák Főhercegségnek, hanem a Német-római Birodalom bajor részéhez tartozott. Csak Mozart halála után 14 évvel lett a város az osztrák birodalom része. 

  És, ha most elégedetten sóhajtana fel, hogy akkor már soha többet nem kell Mozart-golyót nézegetnie, kóstolnia, megvennie, hogy tonnaszám hordja haza a rokonságnak, akkor el kell keserítsük. Ugyanis az édességet a zeneszerző halálának 100. évfordulójára készítették. 

  Így az a helyzet, hogy a Mozart-golyó osztrákabb, mint maga Mozart.

   

 • Az Óbudai Kutyás Egyesület nem bízta a véletlenre az utcán maradó excrementumok eltüntetését: zseniális és igényes plakátokkal kampányol, arra kérve a kutyatartókat, hogy ha módjuk van rá, ne csak a saját négylábú kedvencük ürülékét szedjék fel, hanem azt is, amit a közelben találnak. Reméljük a kampánynak köszönhetően tényleg keveseb kutyagumi marad a közterületeken.

  157666533 1754778921357580 8664430680680488807 o
  Fotó: Óbuda - Békásmegyer Polgármesteri Hivatala
 • GettyImages-1209679415
  Fotó: Pierre Suu / Getty Images Hungary

  Ahogy mi is megírtuk, most már biztos, hogy válik a milliárdos sztárpár. Bár az okokat nem tudni, de beadták a válópert. Jogosan merül fel tehát a kérdés, hogy Kim miért reklámozza Instagram-oldalán még mindig Kanye West márkáját, a Yeezyt.

  Főleg, ha az általa reklámozott cipő így néz ki:

  yeezy2.png
  Fotó: hypebeast.com

  Látva a posztokat a rajongóik elkezdtek reménykedni, hogy ez azt jelentheti, mégsem válik a két sztár, de nem erről van szó.  Mint kiderült, 2018-ban Kim már nyilatkozott arról, hogy megkereste egy márka egy közös együttműködéssel, amely szerint egymillió dollárt ajánlottak volna egy posztjáért, amennyiben reklámozza a márkát. A termékeik jellemzően Yeezy-másolatok voltak. A realitysztár mégis komolyan elgondolkodott az ajánlaton, mert rengeteg pénzről volt szó (nem mintha nem lenne már így is rengeteg pénze). 

  Kanye megkérte őt, hogy utasítsa el az ajánlatot, amit Kim meg is tett. Egy héttel később Kim megkapta a szokásos anyák napi virágcsokrot Westtől, de ezúttal egy nagy boríték is érkezett a csokor mellé. 

  Kinyitottam a borítékot, és egy egymillió dolláros csekk volt benne, és egy felirat, hogy köszönöm, hogy mindig támogatsz, és nem posztolsz. 

  Emellett Kanye még azt is felajánlotta neki, hogy részesedést kaphat a márkájából, amit Kim meg is kapott. Megoldódott tehát a nagy rejtély, hogy miért népszerűsíti Kim még mindig a Yeezy termékeit. 

  (Forrás: BuzzFeed)