Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alig több mint két hét telt el azóta, hogy több tízezer magyar internetező vetemedett arra, hogy megossza a Tesla Hungary nevű oldal posztját, amiben állítólag egy Tesla Model S-t sorsoltak ki, de hát valójában nem volt semmiféle sorsolás, mert nincs Tesla Hungary sem.

  Az arról írt posztunkat elég sokan megosztották (remélhetőleg nem Elon Musk megnyerésének reményében) de látszólag éppen azokhoz nem jutott el az üzenet, akikhez kellett volna, ugyanis két napja ismét egy elsőre is agyzsibbasztóan kamunak tűnő oldal képét osztogatják boldogan az emberek, hogy egy BMW-t nyerjenek.

  Ezzel kapcsolatban tényleg csak néhány dolog bűzlik, például hogy

  • az AutoPark - Budapest nevű oldal öt napja létezik
  • az AutoPark egy kanadai cég (ami egyébként rögtön az oldal borítóképéről kiderül)
  • ehhez képest mégis amerikaiként hivatkoznak rá
  • az oldal a sorsoláson kívül csak pár semmitmondó BMW-s képet osztott meg
  • a sorsolásnál szereplő kép ebből a két éves hirdetésből lett kilopva
  • az autót állítólag "új típusra cserélés miatt" sorsolják ki (ami egy használtautó kereskedésnél viszonylag nehezen értelmezhető)
  • az oldalon megadott szám kamu, amit többen, több helyen jelentettek már

  Ehhez képest már több mint 19 ezer megosztásnál és majdnem négyezer hozzászólásnál jár a poszt, emellett pedig az oldalon is van már közel kilencezer lájk. Ahogy a legutóbbi alkalommal, most is azt tanácsoljuk, hogy anyázás helyett inkább csak jelentse az oldalt, a BMW-t osztogató ismerőseinek pedig kedvesen magyarázza el, hogy őket bizony átverték.

  b5fea86534

  Nincs más dolga tehát, mint itt rábökni a "Report" gombra, aztán az "It's a scam", aztán a "This page is fake", végül a "Mark this Page as a scam" opciót kell választani, és ha mindez megvolt, akkor hátradőlni, hogy ma is tett valami jót a világért!

 • Biran Ellison michigani szenátorjelölt jelölt szerint komoly probléma Amerikában, hogy a hajléktalanok gyakran válnak erőszakos bűncselekmények áldozatává. A politikus azt szeretné, hogy a hajléktalanok biztonságban legyenek. Mivel egy republikánus, libertárius képviselőjelöltről van szó ezért azt javasolta, hogy a hajléktalanokat fegyverezzék fel

  shotgunnal,

  hogy meg tudják védeni magukat.

  A politikus alaposan átgondolta a dolgot, mert jelezte, ő inkább pisztolyt adna a hajléktalanoknak, de a kisebb fegyvereket regisztrálni kell, a regisztációhoz pedig kell lakcím is. Ezért maradnak a hosszúcsövű fegyverek, mint a shotgun. (Guardian)

 • 89 éves, nyugdíjas lakos munkát keres Paignton környékén. Több, mint húsz munkaóra. Takarítok, kertészkedem, barkácsolok, bármit megcsinálok. Vannak referenciáim. Öreg katona vagyok, a légierőnél szolgáltam. Mentsenek meg, mert meghalok az unalomtól.

  Ezzel adott fel álláshirdetést két éve Joe Bartley, akinek nem is kellett sokáig várnia, egy kávézóba azonnal felvették dolgozni. Azonban két év után úgy döntött, elég volt a munkából, visszamegy nyugdíjba.

  A BBC számolt be az újranyugdíjas Joe-ról, aki már elkezdte érezni az éveket, ezért ráfér a pihenés. Azért még egy pipázásra, sörre, kávéra be szokott ugrani a kávézóba, de már csak a pult másik oldalán.

 • 29243606 1956816231018513 4354331586641002496 o
  Fotó: Cupákos / Facebook

  Claire Danes Budapesten forgatja a Homeland című sorozat egyes epizódjait, amiről nemrég mi is megemlékeztünk, amikor a Golden Globe-díjas színésznő végigfotózta Budapest legturistásabb helyeit. Most pedig azt is megtudhatták a magyar rajongók, hogy Danes családjával együtt sok turistához hasonlóan ki akarta próbálni az igazi magyaros ízeket, de sok más turistával ellentétben volt annyi esze, hogy ezt nem egy turistakopasztó lehúzós helyen tette meg egy íztelen, ötszörös árú goulash-sal, hanem elment a bulinegyedben található Cupákosba (amit mi is dicsértünk, amikor kipróbáltuk).

  A Facebooknak hála még azt is megtudhatja az utókor, hogy mit evett a sztár Pesten: "A sztár és családja Fehérbab krémlevest; Sült kolbászt kenyérrel, házi mustárral, savanyúsággal; Kacsakolbászt zöldborsófőzelékkel; Borjú paprikást nokedlivel választottak. A desszertnek pedig már nem maradt hely, annyira jól laktak" - írták az étterem oldalán.

  (Köszönjük a találatot olvasónknak, Eszternek!)