Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Manchester United egykori focistája, Paul Scholes mindenhol ott van az interneten, miután a lánya egy olyan videót posztolt róla, ahogy épp az ő körmét rágja.

  GettyImages-1281354221
  Fotó: Visionhaus / Getty Images Hungary

  Igen, a lánya körmét. Scholes 20 éves lánya, Alicia Instagram-sztoriként osztotta meg a rövid, de annál tömörebb videót a 68 ezres követőtáborával, ami azonnal felkerült a többi portálra is.

  "Igaz szerelem" − fűzte hozzá a nagyjából három másodperces felvételhez,

  amin 46 éves apja, legalábbis a videón nagyon úgy tűnik, hogy épp a nagy lábujjának a körmét rágja.

   Egyébként azIndy100 írása alapján, a szülők körében népszerű alternatíva, hogy lerágják a kisgyerekek körmét, ahelyett, hogy az erre kitalált körömvágót használnák. 

  Az internet népe persze kiakadt a látottakon, sokan undorítónak nevezték a brit labdarugó mutatványát, időközben pedig megjelentek az olyan mémek is, amik Scholes lábfétisét figurázzák ki.

 • A luxusmárka Candy nevű parfümjének reklámozásához döntöttek úgy, hogy egy virtuális modell mutassa be a terméket.

  A karaktert és a videókat a TikTok világa ihlette.

  A Fashion Network értesülései szerint a koncepció lényege állítólag az volt, hogy újragondolják a valóságot egy illattal, ami kreatív módon száll szembe az elvárásokkal. Végül nem igazán azt érték el ezzel, amit szerettek volna, hiszen többen is hangot adtak nemtetszésüknek Twitteren.

  A kommentelők úgy gondolják, hogy a virtuális modell kinézete is az irreális szépségideálokat erősíti, ez pedig negatív hatással van az emberekre.

  Ön szerint jó ötlet egy virtuális modellel reklámozni?

 • Szellem.jog.png
  Fotó: tiktok

  A frászt hozta az emberekre az a TikTok videó, ami sokak szerint a legmeggyőzőbb bizonyíték a szellemek létezésére.

  A videó feltöltője épp a biztonsági kamera felvételeit nézte vissza, amikor arra lett figyelmes, hogy kutyája a semmibe ugat, majd hirtelen, egy láthatatlan erő elkapja és a nyakörvét leveszi róla.

  Amióta a videó felkerült, már közel másfél millióan látták, és 43 ezernél is több komment érkezett. Többen állítják, hogy eddig ezután kétségtelen, hogy szellemek igenis léteznek.

  @shannyfantg

  sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. ##fyp ##ghost ##dog ##scary ##wtf

  ♬ original sound - user3228721954538

  Ön szerint tényleg kísértetjárást vettek videóra?

 • GettyImages-141326467
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Ahogy az Index is megírta, a Jóbarátok című sorozatból ismert Gunther 59 éves korában, vasárnap elhunyt. James Michael Tyler hónapok óta prosztatarákkal küzdött, emiatt a Jóbarátok különkiadásába is csak virtuálisan jelentkezett be. 

  Várható volt, hogy a színészről szereplőtársai is megemlékeznek majd.

  Sorozatbeli plátói szerelme, Jennifer Aniston egy közös jelenetüket osztotta meg az alábbi szöveggel:

  A Jóbarátok nem lettek volna ugyanazok nélküled. Köszönjük a nevetést, amit a sorozatba és mindannyiunk életébe hoztál! Nagyon fogsz hiányozni.

  Courteney Cox, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc pedig hálát adtak azért, hogy ismerhették őt, és köszönetet mondtak neki mindenért. 

  David Schwimmer és Matthew Perry egyelőre nem kommentálták Instagram-oldalaikon a halálhírt.