16:00, December 05. ÉLŐ
Japán 1
Horvátország 1
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újabb oldaláról ismerhetjük meg.

  A rappernek ez lesz élete első hivatalos bokszmérkőzése, de elmondása szerint, már gyerekkora óta folytatja a küzdősportot. Leendő szlovák nemzetiségű rapper ellenfelét, Rythmust, jól ismeri és tiszteli a munkásságát, és úgy tűnik a kolumbiai dzsungelből nemrég visszatért sztár valóban készen áll a megmérettetésre.

  Férfias küzdelemre lehet számítani! Jobb ha komolyan veszi az ellenfelem a jobbosom, ami elég ütős, akárcsak a szövegeim!

  – nyilatkozta Curtis, aki napi két edzéssel készül az összecsapásra, és állítása szerint azóta sikerült leadnia jónéhány plusz kilót, de még az állóképessége is javult. „Rengeteg magyar szívű szlovákiai támogat engem, én pedig az ő tiszteletükre az Ismerős Arcok, Nélküled című ikonikus dalára fogok bevonulni a ringbe.”

  (via Bors)

 • Jobb későn, mint soha!

  Robert Pattinson és Suki Waterhouse azon sztárpárok közé tartoznak, akik igyekeznek a lehető legjobban védeni magánéletüket a nyilvánosságtól. Így lehet, hogy 2018 közepe óta tartó, négy és fél éves kapcsolatuk alatt mindössze pár közös fotó készült csak róluk, nyilvánosan pedig nem is mutatkoztak együtt – egészen mostanáig!

  A filmsztár és modell-énekes kedvese ugyanis most először közösen vettek részt egy hivatalos rendezvényen, a Dior 2023-as őszi férfi kollekciójának divatbemutatóján. Az eseményre egy igazán különleges helyszínen, az egyiptomi Gizában került sor, a két híresség pedig egyaránt visszafogott és minimalista, de annál elegánsabb ruhában érkezett:

 • Megérkezett a magyar szinkronos előzetes Darren Aronofsky legújabb rendezéséhez, A bálnához. Brendan Frasernek a Jászai Mari-díjas Mészáros Máté kölcsönzi a hangját. 

  A történet egy apa-lánya kapcsolatáról szól. Darren Aronofsky új filmjének főszereplője Charlie (Brendan Fraser – a szerk.), egy 270 kilós angoltanár, aki a világtól elszigetelten él. Egyetlen barátja Liz (Hong Chau) próbál neki segíteni a mindennapokban. Charlie úgy érzi, nem sok ideje maradt, ezért elhatározza, hogy rendbe hozza kapcsolatát elhidegült lányával, Ellievel (Sadie Sink).

  Samuel D. Hunter színdarabjából készült filmben Brendan Fraser melett többek között olyan színészek is feltűnnek, mint a Stranger Things sztárja, Sadie Sink, Hong Chau (Hatalmas kis hazugságok) vagy a Vasember 3-ban és a Bosszúállók: Végjátékban is szereplő Ty Simpkins.

 • 11vv
  Fotó: RTL

  Alig zajlott le a ValóVilág 11. első párbaja, máris gőzerővel szövögetik a villalakók a következővel kapcsolatos haditerveket.

  Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal a luxusbörtön két nagy klikkje méri majd össze az erejét, a legvalószínűbb névnek mindkét oldalon jelenleg VV Bibi és VV Piros tűnik. Ezzel kapcsolatban komoly esélylatolgatásba kezdett néhány játékos, amely során VV Sajti kijelentette, VV Márió támogatására nem biztos, hogy számíthatnak, mert a srác "egy napraforgó". VV Lissza próbálta megvédeni szövetségesét, de nem járt sok sikerrel, így később úgy döntött, elárulja neki, mit beszéltek róla a háta mögött.

  „Gerinctelen, álszent, sunyi. Nálam emberileg egy nulla” – magyarázta a hírek hallatán a felháborodott VV Márió, aki megfogadta, kiviszi párbajra VV Sajtit, és ha nem is tud győzni ellene, de a stúdióban mindenesetre szétszedi őt.