Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tündéri képeket mutatott a partiról édesapja.

  2022. április 14-én, azaz két éve már, hogy megszületett Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első közös gyermeke. Kamilla azóta nagyot nőtt, legutóbb húsvéti tojás-vadászat közben, egy aranyos videón láthatták őt a házaspár Instagram követői, most pedig a sztárséf osztott meg egy fotóválogatást születésnapjának apropójából.

  A képek tanúsága szerint nem csak a család, de még a Bing mese főszereplő nyuszija is tiszteletét tette Kamilla hétvégi zsúrján, akit egy rózsaszín tortával köszöntöttek fel.

  „Szülőként a legnagyobb boldogság, ha a gyerekünket boldognak látjuk. Isten éltessen sokáig pici kislányunk! Szeretünk nagyon!” – fogalmazott bejegyzésében édesapja, rajongói pedig sorra gratuláltak nekik.

 • Hatalmas a boldogságuk.

  ZS 0141
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Szegedi Fecsó tavaly novemberben a Sztárboxban jelentette be, hogy új taggal bővül a családja, így az üzletember immár háromszoros apuka lesz. Az akkori babaváró partin az is kiderült, hogy párjával, Géczi Beával, első közös gyermekük, Elliot után ismét kisfiút hord a szíve alatt.

  A minap az édesanya korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijából megtudhatta a nyilvánosság, hogy világra jött a kisfiú. A sztárpár első közös gyermeke 2022 októberében született meg az Egyesült Államokban, valamint mindkettőjüknek született egy-egy fia előző kapcsolatukból is, Medox és Edward. A kórházi fotóból az is világos, hogy az anyuka ezúttal egy fővárosi kórházban hozta világra fiát.

 • Visszatért egy régi, jól bevált fazonhoz.

  Egyfajta időutazásnak is tekinthetjük Keanu Reeves új frizuráját, akit az utóbbi pár évben hosszabbra hagyott, vállig érő loknikkal szokhattunk meg. A színész most megszabadult már-már ikonikusnak számító John Wick-hajától, és visszatért egy másik karaktere jól bevált fazonjához, a Mátrix-korszakot idéző rövid, tüsi tincseihez – többeket össze is zavarva ezzel, hiszen Reeves nem úgy néz ki, mintha sokat öregedett volna Neo karakterének megformálása óta. 

  Azt egyelőre nem tudni, hogy a színész egy készülő új projektje, vagy szimplán csak esztétikai okok miatt döntött a fodrászolló mellett, mindesetre a Los Angelesben tartott MOCA Gálára már megújult külsővel érkezett a hétvégén.

 • Igazán boldog és kiegyensúlyozott időszak köszöntött Gubik Petrára, amelyről örömmel mesélt a Borsnak

  Rájöttem, milyen fontos az önszeretet. Jól érzem magamat a bőrömben, a munkámban és a magánéletemben is

  – kezdte a színésznő, aki korábban a nőiességről és az anyaszerep fontosságáról is őszintén mesélt.

  „Van bátorságom belefogni azokba a dolgokba, amikre vágyom, zöld lámpákat kapok, ami azt jelenti, hogy jó úton járok. Úgy vélem, afelé haladok, amit gyerekként megálmodtam, és szépen lassan minden beérni látszik.”

  Gubik szerint minden életszakasz egy külön kaland, ennek kapcsán pedig felidézte, milyen is volt ő kislányként.

  „Hárman vagyunk tesók: van egy bátyám és egy öcsém. Én vagyok a középső, ebből fakadóan megtanultam a jég hátán is megélni. Nagyon jó kapcsolat van közöttünk, tényleg idilli gyerekkorom volt, rengeteget játszottunk. Azóta folyamatosan bővül a család, és bár lánytesóim nincsenek, van két cuki sógornőm és egy unokahúgim. Így a férfi-női egyensúly is helyreállt. Egy biztos: mind erős nők.”