Kázmér
-2 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Marvel már 2020 májusa óta tolja és halasztja a Fekete Özvegy című filmnek a bemutatóját a koronavírus-járvány kitörése miatt. Előreláthatólag az amerikai bemutató május 7-re fog esni, így most minden rajongó reménykedik, hogy nem lesz több csúsztatás, hiszen már mindenki nagyon nézné a Scarlett Johansson által megformált Fekete Özvegy különálló kalandját.

  Tom Holland már annyira szeretné megnézni a filmet, hogy külön kérvényeket küldött be a Marvelnek, hogy hadd nézhesse meg,

  ezzel kihasználva az ismertségét, és azt, hogy ő személyesíti meg Pókembert az MCU-ban. De Tom Holland nemcsak a színészi játékáról híres, hanem arról is, hogy egyszerűen nem képes titkot tartani, és folyamatosan elkotyog egy s mást a Marvel-filmek történeteiből, így belegondolva együtt tudunk érezni a stúdió szigorával.

  Tom Holland 1
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Holland az alábbiakat nyilatkozta:

  Heteken át bombáztuk a Marvelt azért, hogy hozzanak össze egy privát vetítést a Fekete Özvegy filmből a számunkra, de visszautasítottak. Ha valaki esetleg nézi ezt a Marvelnél, üzenem neki, hogy csinálják meg a kedvünkért, mert nagyon meg szeretnénk nézni a filmet!

  A film elméletileg a Civil War környékén fog majd játszódni, így nem tudjuk, hogy mit lehetne elszpojlerezni belőle, de lehetséges, hogy vannak benne olyan részek vagy jelenetek, amelyek majd alapot adhatnak a most induló új fázisnak.

  (Forrás: screenrant)

 • bikiniragacsfwe.png
  Fotó: YouTube / Insider

  Erika Bronze(!), született Erika Martins munkáját valószínűleg sokan irigylik. Ugyanis azzal keresi a kenyerét, hogy szebbnél szebb hölgyekre (és férfiakra) pakol ragasztószalagot a minél szebb barnulás érdekében. Az üzlet 2017-ben indult be igazán, amikor egy Anitta nevű brazil énekesnő videóklipjében is bemutatták a munkásságát. 

  Nemcsak a ragasztószalagozás készül házilag, de a tökéletes barnulásban is segít Bronze. Ugyanis a klienseknek 80 percig kell a tetőn feküdniük elölről és hátulról, miközben Bronze kenegeti őket napolajjal, 

  és locsolja őket öntözőkannából. 

  Olyan kulisszatitkokat is elárult, hogy naponta 30 tekercs ragasztót használ el, ami éves szinten egy autó árára jön ki. 

  Az ötlet egyébként nem most pattant ki a fejéből, már kamaszkorában is ellopkodta az apukája szerszámos dobozából a ragasztószalagokat, hogy unokatesóira applikálja fel azokat. 

  Sajnos ennek az üzletnek is betett a koronavírus, de Bronze nem csügged, hiszen már piacra dobta saját napolajmárkáját, és előadásokat tart fiatal üzletasszonyoknak az üzletágról, így már 150 személyi barnítóból álló közösséget tudhat magáénak.

 • Még mielőtt leesne az állunk, azért gyorsan gondoljunk csak bele, hogy ez az űrhotel azért nem lesz más, mint egy menőbb űrállomás. Annyiban lesz több, hogy civilek is felmehetnek majd, lesz mozi, étterem és egyéb földi huncutságok. Ha minden jól megy, akkor 2025-re föld körüli pályára áll a hotel, és 2027-re már alkalmas is lesz rá, hogy vendégeket fogadjon.

  Van itt egy apró érdekesség, ami elsőre iszonyat menőn hangzik, de jobban belegondolva 100% marketing bullshit, hogy 

  A világűrre nyíló kilátással rendelkezik minden egyes szoba.

  Nos, ez fantasztikus, de ha felfelé nézünk, akkor is a világűrt látjuk. Ha kinézünk saját házunk, lakásunk, albérletünk ablakán, akkor jó eséllyel szintén a végtelen világűrt látjuk. Sőt! A föld konkrétan az űrben lebeg, tehát aki a földön van, az az űrben is van… Persze nyilván más lehet innen nézni, mint onnan.

  (Indy100)

 • GettyImages-465783654
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Will Smith egy podcastban beszélt arról, hogy milyen hátrányos megkülönböztetés érte a bőrszíne miatt karrierje során. Hollywoodi munkái alkalmával kezdte el látni az rendszerszintű rasszizmust. 

  Az egésznek a magja az, hogy észrevettem, hogy különbség van a tudatlanság és a gonoszság között. Kéz a kézben járnak, ez biztos, de a tudatlan embert lehet okítani, a gonoszság sokkal bonyolultabb probléma. És szerencsére a tudatlanság sokkal elterjedtebb, mint a kirívó gonoszság. Szóval mindig abban bizakodom, hogy a tanulás és megértés által lehet enyhíteni a veszélyesebb és bonyolultabb rasszista nézőpontokon, amelyek sajnos hazánk szerves részét képezik. 

  A beszélgetésben elhangzott az is, hogy körülbelül 5-6 alkalommal használták rá szemtől szemben az n betűs szót, de azt szerencsésnek tartja a mentális egészségére nézve, hogy a szót soha nem mondta neki olyan, aki okos lenne: 

  Soha nem néztem a szemébe olyan rasszistának, akinek értelemnek nevezhető dolgot láttam volna a szemében. 

  A beszélgetés végén még elhintette, hogy ha úgy alakul, akkor a politikai pályát sem zárja ki a jövőben.

  (via: Page Six)