Bernadett
5 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Utolsóként az Alfa Romeo fedi majd fel (szerda reggel) a végleges 2020-as festését az F1-csapatok közül, a keddi önreklámozásnál pedig tökéletesen palira vettek mindenkit azzal, hogy előre tudták, mit lép majd az internet népe.

  A valentin napon egy speciális festéssel pályára guruló Alfa Romeo kedden egy rettenetesen elsötétített, sziluettnek nevezhető képpel emlékeztetett mindenkit, hogy szerdán ne maradjanak le majd a kollektív teszt előtti bemutatóról.

  Ahogy az várható volt, ha az internet népe sötét képet lát, akkor az internet népe Photoshopot ragad, és őrült világosításba kezd, hogy esetleg némi plusz kontúrt, színárnyalatot, esetleg a különböző sötétségi szintből legalább valami mintázatot ki tudjon bogarászni. Az Alfánál pont erre számítottak, úgyhogy olyan képet dobtak a világosításra kész tömeg elé, ami aztán a végén azt adta ki, hogy

  Ügyes próbálkozás!

  Ez volt egyébként az eredeti bejegyzés az eredeti képpel:

 • A 2002-es Tokyo Game Show-n belengetett, a StarCraft világára épülő akciójáték alighanem az egyik legismertebb olyan videójáték, ami sosem jelent meg. Keseregtek is miatta jó sokan 2006 óta, most azonban mindenki megnézheti, miről maradtunk le, a hétvégén ugyanis felkerült az internetre a játék játszható verziója, ami ilyen volt:

  Őszintén szólva a videó alapján nem tűnik kimondottan jónak az egész, de azt azért érdemes észben tartani, hogy ez egyrészt egy korai build, másrészt meg a játékot a hatodik konzolgenerációra, azon belül is az eredeti Xboxra, PlayStation 2-re, meg Nintendo Gamecube-ra jelent volna meg, amihez képest azért annyira nem tragikus.

  A főszereplő Nova gorillákra emlékeztető idle animációja mondjuk elég nevetséges, de ettől eltekintve a hangulat alapján simán lehetett volna ebből egy izgalmas játék. Főleg azoknak, akik szeretik a StarCraft-univerzumot, de még a gép is simán rommá veri őket a valós idejű stratégiai játékokban.

  novazerg.PNG
  Fotó: youtube

  Arról, hogy a játék miért nem jelent meg sosem, a Polygon írt egy elég hosszú cikket, de nagyon röviden összefoglalva igazából ezért is főleg a World of Warcraft őrületes sikerét kell okolni.

  (via)

 • Ha azt gondolta, hogy a milliárdosok mind egy nagy baráti kört alkotnak, és mind legjobb barátok, akkor tévedett. Persze alkotnak azért néha köröket, ilyen volt például a Jeffrey Epstein féle kör, amely a pedofília köré szerveződött. Tudom gyorsan elavulnak a dolgok az internet korában, de azért próbáljuk meg nem elfelejteni, hogy az üzletember direkt egy karibi szigetet tartott fel erre a célra, amit csak pedofil-szigetként ismertek. Zárójel bezár. Na szóval a milliárdosok élete sem csak bratyizás, néha nekik is vannak nézeteltéréseik. 

  Most éppen Elon Musk oltotta be Bill Gatest, mert a Microsoft társalapítója nem Teslát vett, hanem egy elektromos Porschét. 

  Musk szereti Twitteren megosztani a gondolatait a publikummal, ami néha bajba is keveri. Most éppen úgy reagált a hírre, amikor megtudta, hogy Bill Gates nem Teslát vett, hogy:

  a  Gatesszel folytatott beszélgetéseim csalódáskeltőek voltak, hogy megmondjam az igazat.

  A dolog azért is fura, mert az interjúban – amelyből kiderül, hogy Bill Gates egy Porsche Taycan vásárlása mellett döntött – a milliárdos méltatta a Tesla munkáját a téren, hogy segítenek elérhetővé tenni az elektromos autókat.

  Apró érdekesség, hogy valaki Musk tweetjére egy giffel reagált, amelyen Gates helyből átugrik egy széket azzal a szöveggel, hogy "Na de át tudsz ugrani egy széket??" Erre a Tesla-vezér kénytelen volt meghátrálni, és azt reagálta: "Igaz, ez elég lenyűgöző volt."

 • Az URH és az Európa Kiadó alapítótagja és basszusgitárosa Kiss Llászló első szólóalbumára készül, az album egyik dalához a Kép címűhöz videó is készült, ami itt, az Indexen látható először. 

  kisslaci

  Kiss Laci jelenleg a napfényes Ausztráliában tartózkodik, ott is él, de azt ígéri, tavasszal visszatér Magyarországra, és Barabás Bélával (ex FreshFabrik, stb.) végigkoncertezi az országot. Bővebben a Facebookján ír a részletekről.

  A számok magyarul és angolul íródtak, a magyar dalok személyesek, balladisztikusak, ezzel szemben az angol dalok indulatosak és a közéletről szólnak.