Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Brittany Allyn 37 évesen szánta rá magát a nászútra, ami önmagában még nem lenne meglepő, csakhogy a seattle-i nő szingli, és ezen nem is akar változtatni. Mint mondta, nem így képzelte el az életét, amikor még a középiskolában megismerte első szerelmét, boldogan készült az otthonülő családanya szerepére. Öt év után azonban jött a szakítás, és sokáig csak várt az igazira, de hiába. Végül az egyetlen kézenfekvő megoldást választotta: influenszer lett.

  Influenszer
  Fotó: Instagram

  Allyn szerint kirekesztő dolog, hogy a nászút kizárólag a házasok kiváltsága.

  Olyan sok szép hely van a világon, ahová a tökéletes partnerrel akartam elmenni. Dél-Franciaország, Velence, Dél-Afrika – aztán rádöbbentem, hogy a harmincas éveim közepén járok, és azt kérdeztem magamtól, mégis mire várok?

  – vázolta fel az egyszemélyes nászút filozófiai hátterét Allyn, aki szerint a házasság és a gyerek csodálatos dolog, „de nem minden házasság és nem minden gyerek csodálatos”, így nem éri meg kockáztatni.

  A szingli influenszernek állítása szerint komoly követői tábora alakult ki, de a hozzászólók között olyan is akadt, aki felhívta a figyelmét arra, hogy amit csinál, azt nem nászútnak hívják, hanem nyaralásnak.

 • Képernyőkép 2023-03-22 235359
  Fotó: YouTube

  Május 26-án érkezik A kis hableány felújított változata, amelyben Halle Bailey alakítja Arielt. Ahogy közeledik a bemutató, egyre több részletet csepegtetnek a forgatásokról is, a színész-énekesnő legutóbb arról beszélt, hogy bizony voltak kimerítő és érzelmileg nehéz pillanatok is a jelenetek felvételei közben – csaknem egy évig forgatott Londonban, és

  egyes napokon akár 13 órát is vízben kellett töltenie

  – írja az Edition

  Bailey azt is elárulta, hogy nagyon izgatott az új verzió miatt, mert a történetben megváltoztatták azt a perspektívát, hogy a lány egy fiú miatt akarja elhagyni az óceánt. A filmben ennél sokkal többről van szó – önmagáról, a céljáról, a szabadságáról, az életéről és arról, hogy mit szeretne megvalósítani.