Edit
15 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A két színésznő tegnap egy természetes, mindenféle szerkesztéstől mentes közös képet posztolt Instagramra, rajongóik pedig nem győzik dicsérni őket ezért.

  A 49 éves Cameron Diaz és 46 éves Drew Barrymore évek óta legjobb barátnők és látszólag ugyanazt gondolják a plasztikai beavatkozásokról, ugyanis mindketten természetesen néznek ki, vállalva a ráncaikat. A fotón még filtert sem használtak,

  ami üde színfoltnak számít a tökéletesre szerkesztett Instagram-képek világában.

  Barrymore idén februárban a saját műsorában elmondta, hogy soha nem csináltatott meg semmit az arcán, de tudja, hogy addiktív személyisége miatt ha egyszer elkezdené, soha nem állna le vele, ezért inkább el sem kezdi.

  Cameron pár évvel ezelőtt pedig még könyvet is írt arról, hogyan lehet méltósággal viselni az öregedést.

 • Brendan Fraser, kanadai-amerikai színész leginkább az 1999-ben bemutatott A múmia című kalandfilmből és annak folytatásaiból lehet ismerős a többség számára, emellett azonban még Játszott Liz Hurley-vel A bájkeverő című vígjátékban és Michael Caine oldalán A csendes amerikai című filmdrámában is.

  GettyImages-1324316452
  Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

  Fraser az elmúlt évek során nem sok filmben tűnt fel, ez pedig rajongóinak is feltűnt, akik nemrégiben szinte a semmiből hatalmas szeretet-cunamit zúdítottak a vígjátékszínészre.

  Hirtelen mindenkinek eszébe jutott, hogy Fraser tulajdonképpen milyen kedves és cuki ember, egy TikTok-felhasználó pedig mindezt videóba is foglalta, amire a színész is reagált.

  Úgy néz ki, ez az aprócska löket már elég volt ahhoz, hogy Fraser neve ismét a köztudatba kerüljön és újra felfigyeljenek rá a filmesek, hiszen a Collider információi szerint a CW máris leszerződtette őt egyik közelgő sorozatának, a "Professionals"-nek a főszerepére Tom Wellinggel karöltve. A sorozatról egyelőre nem sokat tudni, és a premierdátuma is kérdéses, abban azonban biztosak vagyunk, hogy mindez nagyon jót fog tenni a Frasernek.

 • Harminchét éves lett Károly walesi herceg és Diána wales hercegné második fia.

  GettyImages-996288038
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A korábbi nézeteltérések ellenére a II. Erzsébet királynő és a királyi család többi tagja is nagyon boldog születésnapot kívánt Harry hercegnek, aki szerdán, szeptember 15-én ünneplte születésnapját.

  A királyi család Twitter-oldalán négy fotó jelent meg Sussex hercegéről, míg édesapja, Károly herceg pár fiatalkori képpel köszöntötte fiát.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, továbbra sem felhőtlen a viszony Harry és Meghan valamint a királyi család többi tagja között. Bár a legfrissebb információk szerint egy év teljes kihagyás után a testvérek immáron ismét tartják a kapcsolatot, a királynő továbbra is óvatosan bánik az unokájával.

  Mint írtuk II. Erzsébet ügyvédekkel vette körül magát, hogy felkészüljön Harry életrajzi írásának megjelenésére, a sussexi herceg ugyanis jövőre beígért egy memoárt, a jelek szerint pedig a királynő aggódik, hogy napvilágra kerül valami, ami a herceget jó színben tünteti fel, az udvart viszont annál kevésbé.

  (Forrás: Indy100

 • Tom Hiddleston, alias Loki szerelmi életéről ritkán hallani, legutóbb Taylor Swifttel volt meglepően nyilvános kapcsolatban, de az is már évekkel ezelőtt történt.

  Tavaly nyáron azonban végre rátalált a szerelem a 40 éves színészre, méghozzá A szolgálólány meséjéből ismert 37 éves színésznő, Zawe Ashton személyében.

  A közös fotók ibizai nyaralásuk alkalmával készültek, és láthatóan nagyon szerelmesek.

  Tom és Zawe 2019-ben együtt szerepeltek az Árulás című Broadway-darabban, a hírek szerint már egy ideje együtt is élnek.