Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Krokodil Dundee 1986 egyik nagy sikerfilmje volt, aztán készült belőle két olyan folytatás, amik bár ne készültek volna el. Most egy generációval később folytatódik a sztori: nyáron mozikba kerül a Dundee: The Son of a Legend Returns Home. Ha a film IMDB-oldalának hinni lehet, az eredeti Krokodil Dundee, azaz Paul Hogan is szerepel majd, sőt a sztori konfliktusa éppen az, hogy ő eltűnik, és a semmirekellő amerikai fiának kell őt megtalálnia. És ezek szerint az ausztrál krokodilnyúzónak van egy fia, akit Danny McBride játszik. Őt láthattuk már többek közt a Kib*zgatóhelyettesek és az Egyszer fent,  ...inkább lent című sorozatokban - általában jó nagy suttyókat alakít, a lenti teaser alapján úgy tűnik, ezúttal is.

  • A Lánglovagok.hu osztotta meg Facebook-oldalán ezt a videót, amin a január 16-i csehországi tömegkarambol látható. A D1-es autópályán, Prágától 100 kilométerre délre legalább 30 jármű ütközött. A videón az látható, ahogy a már álló autókba belehajt egy kamion.  

  • 1453 körül feltaláltuk a könyvnyomtatást, 1712-ben a gőzgépet, 1837-ben jött az elektromos távíró, később az első röntgengép, Henry Ford T-modellje, a penicillin, a számítógép, majd az internet, meg még ki tudja, mi minden, 2018-ban pedig ott tartunk, hogy egy 66Samus művésznevű fickó feltöltött magáról egy videót, amin a Metallica Enter Sandmanjét dobolja el, de nem ám hagyományos dobverőkkel, hanem két műbrokival – ráadásul nem is szól olyan rosszul. Le vagyok nyűgözve: csodálatos időket élünk. (via)

  • Egy Kirzi Zapirov nevű orosz csóka azzal szórakoztatja magát, hogy élő hüllőket és oroszlánokat tesz az alvó barátai ágyába, csak úgy viccből.

    Ez egyrészt nem vicces, másrészt állatkínzás, harmadrészt pedig a kreténség egy új szintje.