Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Így néz ki az Empire tematikus, Bosszúálókos borítóján a Skarlát Boszorkányt játszó színésznő, és ez neki is feltűnt instán, hogy ő nem igazán hasonlít saját magára.

  April 27th... Does this look like me? #scarletwitch #infinitywar #avengers

  Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) által megosztott bejegyzés,

 • Ezen remek a fotón mentett gólyák álldogálnak egy farmer lakásában Zaricában. Bulgária északkeleti részén több tucatnyi helyen fogtak össze a helyiek, hogy a házaikba vigyék a tavasszal hazatérő gólyákat, akik megsérülhetnének vagy meg is halhatnának a rendkívüli hidegben és az erős havazásban.

  Magyarországon is megdőlt ma a hidegrekord. -15 Celsius-fokot mértek az ország keleti részén.

 • A Wall Street Journal azt írja, hogy nagyon kelendő az Egyesült Államokból származó sperma a braziloknál, és egyre több gazdag, egyedülálló nő és leszbikus pár választ olyan donoroktól, akiktől feltehetőleg világosabb bőrű gyerek születik. Egy fiola amerikai sperma 1500 dollár, a megtermékenyítési procedúra még 7000 dodó, úgyhogy csak tényleg a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak. Akik, a cikk szerint, főleg fehérek.

  2016-ban az importált sperma 41 százalékát heteroszexuális párok vették meg, 38 százalékát egyedülálló nők, 21 százalékát pedig leszbikus párok vásárolták.

 • Március 22-én nyílik meg Horváth Lóczi Judit kiállítása a Faur Zsófi Galériában Budapesten. A NEW ERA című kiállítás egyrészt azt ünnepli, hogy a festő-szobrász tíz éve van a pályán, másrészt a legújabb munkáit mutatja be. A kiállításon témájukban összekapcsolódó festmény- és objekt-sorozatok, és vázlatok lesznek láthatóak. Mind egy-egy problémakör köré szerveződnek, van olyan mű, amelyet Horváth hobbija, a futás, van olyan, amit az anyasággal járó életmódváltozás ihletett. A rendezők célja, hogy ne csak a művészetkedvelő közönség figyelmét keltsék fel, hanem az épp véletlenül az utcán arra sétálók is benézzenek, hogy mik is ezek a képek és szobrok.